ОТЗИВИ

ОТ КОУЧИНГ КЛИЕНТИ

„Познанството ни с Ива датира отпреди 6 години когато тя започна работа в компанията, в която работех. Впечатли ме увереността и спокойствието, с които изпълняваше задълженията си и позитивната атмосфера, която създава около себе си. Задачите и проблемите (някои от тях доста изнервящи) се решаваха без напрежение и в крайна сметка Ива успя да постигне това, за което беше привлечена в екипа на компанията.

Професионалните ни пътища се разделиха след 2 години, но въпреки това продължихме да поддържаме контакти. Ива показа нещо, което малцина се осмеляват да направят – желание за развитие и смелост да тръгне по нов, коренно различен път. Тя прояви достатъчно упоритост да сбъдне мечтата си – да бъде свободна и изпълнена с енергия за нов живот; да научи тайните на живота.

Виждайки новото й поприще – да помага на хората да живеят по-добре, реших да потърся Ива за съвет във важен за мен момент. Макар и още в процеса на обучението си, тя демонстрира знания и техники, които ми помогнаха да премина през трудностите, да променя мисленето си и да осъзная как човек може да получи това, което иска.

Благодарен съм, че имам удоволствието да познавам и да работя с Ива. Енергията, добротата, погледа напред и позитивното й отношение към всичко, могат да помогнат на всеки да заживее по-добър живот. Нейните съвети ще ви дадат това, от което имате нужда, за да решите проблемите си и да имате много по-добро бъдеще.“
Йордан Ангелов, Финансово-административен директор, AG Capital

„Защо препоръчвам Ива като коуч?
В началото и аз таях скрит скептицизъм относно това ново за нас явление -коучинга. Но благодарение на Ива разбрах, че коучинга има огромен потенциал,който може да бъде реализиран, когато човекът-коуч знае какво прави. А Ива определено знае какво прави – успява напълно да влезе в ролята на коуч,да те изслуша и най-вече да ЧУЕ и разбере безпристрастно проблемите, и да те подпомогне сам да достигнеш до най-правилния избор, израствайки над ограниченията в собствената ти глава.
След коучинг сесиите с Ива :
1. Гледам вече с други очи на проблемите си
2. Знам, че проблемът всъщност се състои само в начина, по който възприемам действителността.
3. Знам, че решенията са вътре в мен
4. Чувствам се по-уверен в себе си, след като стреса от вземането на трудни и важни решения вече го няма.“
Б.А., учител, преводач, предприемач

„Поздравления, Иве!
Ще използвам, за да споделя с посещаващите свое мнение.
Познавам Ива от две години, а сякаш я познавам цял живот… Прекрасен, светъл, лъчезарен човек, отличен организатор на различни по естеството си мероприятия, изключителен коуч-професионалист!
Работила съм с нея по мой проблем и от първо лице мога да споделя впечатленията си. Изслушва внимателно, навлиза в дълбочина на проблема, без емоции и много майсторски те насочва да достигнеш до решението сам.
Благодаря, Иве че те има в моя живот!“

„Спокойна съм, защото знам, че при проблем, има едно Слънчице, което с помощна на съвременните технологични методи и с много любов, ще застане до мен! БлагоДаря!“
Златка Златева, адвокат, собственик и управител на адвокатска къща

„Познавам Ива от общата ни работа в много дарителски компании, а в последствие и като мой личен коуч. В съвместният ни опит по време на благотворителните акции Ива ми направи много добро впечатление. Тя действаше изключително ефективно и организирано. Умна е, интуитивна и проактивна. Тя умее да върши отговорностите си със сърце и да прави от каузите, успешно завършени проекти.

Следващата сфера в която успях да я припозная като мой партньор беше личното коучване. Избрах Ива, защото вече и имах доверие, чувствах че може да ми съдейства по пътя към по-добрата мен. Тя ми показа, че коучингът е сред най-добрите инструменти за личностно развитие. В процеса разбрах, че той вади на показ пълния потенциал на личността, като разглежда в същото време потенциала и като динамична величина, а именно постоянно развиващ и надграждащ се в човека. Точно затова изборът на коуч е сред най-важните. Той е като да си вземеш личен треньор за по-добър живот.

Ива е изключителен професионалист, човек с голямо и щедро сърце.

С пълна увереност я препоръчвам като коуч и организатор на събития.

Ако имате нужда да зададете още въпроси или да получите по-голямата конкретика към гореизложеното, моля потърсете ме!“
Полина Георгиева, Маркетинг Мениджър

„I know Iva from our training for practitioner coaches at Noble Manhattan. As part of our training we are motivated to do coaching sessions with customers, but we also use colleagues to be coached by. My personal coach is Iva Miteva-Slavcheva. With her high professionalism, analytical skills, patience, empathy and master of questioning she was able to provoke me to find answers to questions that concern me and to get to unexpected solutions to my problems.
I think Iva may be useful as coach of every person who is on the verge of a change in personal and professional life, as well as those who want and dare to go the way of personal development.
Therefore I sincerely recommend the services of Iva as a coach and mentor.“

Boryana Karaboycheva Production Manager at CORTE DILETTO Ltd.

„Oт известно време си имам личен коуч!!!
Много шик звучи, a?!
Обаче искам да предупредя веднага – ако си мислите, че става дума за поредно почесване на суетата и редене на заучени фрази, това тук не е за вас. Защото Ивето дава нещо безкрайно различно, води те към теб самия и за няколко минути ти “светват“ страшно важни неща!! Конкретика, супер експедитивност и напълно осезаеми резултати – нямах идея, че е така лесно! Плюс бонус – лекотата на нейното присъствие, естествена и човечна.
Идвате, нали?“
Мая Райкова, учител по италиански език, организатор на събития

„Изключително дълбоко благодарен и признателен съм на Ива за невероятния професионализъм, вниманието, търпението и лекотата, с която тя работи !

Имал съм щастието да се възползвам от нейните коучинг умения под формата на скайп сесия и съм останал възхитен от ефекта на случилото се. Проведеният разговор бе вглъбен, дълбок, изпълнен с разбиране, насочване, разкриване.

В приложеният линк съм описал по-подробно впечатленията и реализациите си от случолото се:
http://seokungfu.com

Борис Крумов, SEO

ОТ ПРАЗНИК НА ЗДРАВЕТО

„Скъпи приятели,
Бих искал да споделя едно мое позитивно преживяване от събота 14. Януари 2017 г . Бях на един семинар „ПРАЗНИК НА ЗДРАВЕТО“, организирано от моя добър приятел Владимир Драгиев.
Впечатлен съм от мисълта : „Няма нелечими болести, има нелечими хора.„ …

Имаше лекция от маг. инж. Ива Митева Славчева –за „Прошката“.
Този въпрос не ми бе интересен в началото . Аз възприех „прoшката„ в нейния буквален смисъл . Но хубавото на тази лекция бе, че на всички участници имаше предварително подготвено ксеро копие от 13 точки и бе раздадено ва всеки участник( може би така трябва да се прави ?? ) . За раздаденото копие от доклада благодаря на г-жа Славчева . Така участниците в къщи може да си го препрочетат няколко пъти и да разберат за какво става въпрос .

P.S. 
Тук трябва да са се извиня за това , че под думата „прошка“ , аз съм мислил за нейното първо съдържание . Благодарение, че имах ксеро копие от нейния доклад , в къщи прегледах го и установих , че всичко е ясно .

Освен това в лечебен код , се третира същият елемент
Клетъчната памет е ключ към изцелението – Лечебен код.

ЗА ДА постигнем желаните резултати трябва да вярваме в истината . Трябва да вярваме в истината

Моля да бъда извинен от автократа, че съм навлизал в чужди води, но нейната лекция бе интересна и вече казвам на глас , това което е написано в доклада й. ….
Много интересен и полезен семинар . Настроението и тонуса се повдигнаха .“
Любомир Пипков 16.01.2017 г

ОТ УСПЕШНО ЗАВЪРШИЛИТЕ „АЕКЙОО Диамантен – Партньорски мениджмънт

Само 2 дни са минали -толкова силно, разтърсващо и трансформиращо преживяване. Невероятни осъзнавания. Преоткрих себе си по невероятен начин. Благодаря на Криси и Ива.

Видях се през очите на 5-годишно момиче: Боже! Невероятно! Колко съм прекрасна! Как може да съм го забравила?! Как може да не съм го виждала?!

Благодаря ти!
Мадлен

Здравейте Приятели !
Искам да изкажа искренната си благодарност към създателките и организаторките на семинара АЕКИЙО – Диамантен . Благодаря и на участниците за прекрасните и незабравими преживяни моменти . Чудесно е да видиш хора които желаят да променят живота си , търсейки свобода , личностна реализация във всички сфери на живота и изгарящи за повече знания . Хора които са решили да се присъединят към други милиони слънца на нашата красива планета . По време на семинара научих за много нови и забавни техники които ще прилагам в живота си , за да може той да бъде още по лесен , забавен и обогатен с приятни моменти .
Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ на Ива и Крис за професионализма и голямото им желание да направят нашия живот Прекрасен .
Стефан, управител на кетъринг фирма

Дълбоко в сърцето Ми се е сгушила една Благо-Дарност!!
И сега тя блика и иска да се сподели с Вас!!
Благодаря, Иви и Криси!!
За споделеността, за времето, за за-едността, за обичта с която стартирахме, и Вие и Аз 1-во ниво на Диамантен Аекйоо!!
За мен е чест да бъда една с Вас!!
Благодаря, че Ви има!!
Благодаря, на всички присъдинили се към това събитие!!
Знам от личен опит, че това, което премина през нас, ще се трансформира и реализира във времето, и че ние от тук-нататък ще усещаме с всеки изминал ден присъсътвието на този Диамант в Живота Ни!!
аххххххх как обичам Диаманти!! И как не бих …като Аз самата съм съм един ДИАМАНТ!!
Обичам Ви!!
Да извървим този път, а и всички останали с вяра, много любов и много щастие!!
Бъдете здрави!!
Обичайте!! Разпръсквайте Любов, Усмивки!!
Да покажем на света, нашата Уникалност ,да споделим с Вселената, че Диамантите правят чудеса!!
И още повече Ви обичам!!!
Благодаря!!!
Лили Митева

ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ УЕБИНАРИ

„Браво,  Иве.  Беше отличен преводач.  Нямаш повече притеснения.  Поздравления да уебинара.  Чувам те отлично и беше Ок“ Б.К.

Благодаря , Иви, Благодаря, Оана!! Един час , в който се потипих в уникалния превод, който НАПРАВИ ИВИ! ЗА МЕН Е УДОВЛЕТВОРЕНИЕ И ВДЪХНОВЕНИЕ, ДА СЪМ ЕДНА ЧАСТИЧКА ОТ ВАС!! ВЗЕХ СИ СВОЕТО…. И ЗА НАПРЕД ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПОЛУ1АВАМ ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСИТЕ, КОИТО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СЕПТЕМВРИ, КОГАТО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ В ПЛОВДИВ НА, СЕМИНАР, !!! НИ8Е СМЕ ТУК И ТЕ ОЧАКВАМЕ!!!“ Л.М.

„Благодаря Оана, благодаря Ива за преживяването отново!“ И.К.

ОТЗИВИ ОТ фестивала „Здравей, Здраве! 2015“ и „СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА ЖЕНСТВЕНОСТТА или Как да си върнем рожденното право да сме 100% Жени“ с Ива Митев-Славчева 25.04.2015

„Здравей, Ива! Благодаря за преживяването и усещането, което успя да създадеш в залата в Пловдив. Аз присъствах и усетих енергията и харизмата ти, както и тази прекрасна женска вибрация, която владееш…
Знаеш ли относно техниката, която използва и ни подари, днес споделих с приятелки сред природата и ни въздейства, поговорихме си и се радвахме на женствеността си, на заряда, а и бяхме влизо до водопад и река…Колко символизиращо и пречистващо, нали?

И онова , което пък ме изненада на срещата ни на живо, е , че си наистина емоционално освободена и водиш много леко, нещо като магия, а си те представях малко по – различно, защото следя твоите публикации тук …и се питах наистина какъв тип човек си ….

Ех, радостни и благодатни моменти  си сътворяваме и подаряваме ние Жените! Благодаря ти от сърце!“ В.И.

ОТЗИВИ ОТ ТРЕНИНГ „За да е пълноценна и да сияе жената във всичките си аспекти“ С ИВА МИТЕВА-СЛАВЧЕВА 7.03.2015г.

Спокойствие , Стабилност, Пълнота, Любов, Енергия, Подкрепа,
Разгръщане, Заземеност, Толерантност, Изправен гръбнак, Лекота, Сияйност
Усещане по нов начин на практикуваното до момента(защото работим в приемане и съгласуваност на всяка една от нас)
Благодарна съм, че вчерашния ден ме срещна с теб, Ива! Благодарна съм, защото след срещата с теб днес казвам: „Ще ценя живота си и ще дам живот на жената в себе си“ Б.Б.

„Иве, днес се заговорихме с едно момиче( стояхме една до друга на йогата и пак имаше тема за женствеността) в Йога Мандала и тя запозна да говори за вчера как ти си и повлияла много за това, да се замисли как първо да е жена и после всичко останало, възхитена беше как изглеждаш, как стоиш дори точно като една богиня и колко си щастлива, сподели че точно това и трябва и тя би искала да изглежда като теб(сияеща,женствена, дори и е направило впечатление, че стоиш изправена, а ние както и аз се изгърбваме ) :)))) и аз и казах, че съм присъствала след като я изслушах . Замислям се, че жените наистина са забравили да са жени и ежедневието ги е погълнало, работа, магазина и вкъщи…. А аз мисля, че независимо дали си на 20 или 60 г. трябва да си Жена, а не машина..“ А.Д.

ОТЗИВИ ОТ ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ УЪРКШОП ЗА ЖЕНИ – Свещените Тайни на Женствеността с Оана Стояновичи 1.2.2015

Чувствам се благословена да бъда участник в пробуждането на жените за истинският им потенциал, защото и аз получавам толкова много за мен самата, така че животът ми се превърна в живот-чудо.
Сриването ми тук, в София, ме накара да се свържа със сестринството на съвсем ново ниво. Има нещо величествено в българските жени и аз съм призвана да им се доверя. Търсейки директно в техните очи и виждайки истината, чувствайки се свободна да потърся съдействието, когато аз наистина се нуждаех и получавайки го напълно, служенето което се получи бе с простота и откритост между равни.
Срещата ми с жените тук, е моята привилегия и моята благословия.
Благодаря.
Намасте.
Оана Стояновичи

Думите са слаби, за да предадат изключителната ми благодарност към тези жени, които се включиха в трансформиращия уъркшоп Свещените Загадки на Женствеността, разработен от уникалната Oana Stoianovici .
Само за 4 дни аз успях да си дам и да получа онова от което наистина имах нужда – множество начини, по които да се грижа за себе си, да се подхранвам и да сияя.
Позволих си да спра да се съревновавам със самата себе си, с хората около мен.
Позволих да се отдам на удоволствието и радостта просто да бъда!
Сложих „кралството си“ в ред и се възкачиха на престола на собствените си мисли, чувства, енергия.
И това благодарение на меката и силна подкрепа на Оана и всички прекрасни жени, с които се запознах по един съвсем нов начин по врме на това пътешествие! Аз видях красотата на всяка една от нас в есенцията на самото й съществуване.
Освободих се от дълго задържани емоционални и ментални блокажи.
Срещнах се с предците си.
Слях се със Създателите, Закрилниците, Водачите по толкова лек и естествен начин, че чак не ми се искаше да спира това приключение …
И всъщност знам – то едва сега започна да разкрива красотата на Живота и пред моите очи и сърце!
Усетих огромната мощ на Кръга на Жените! Дори не подозирах за нея … На това да бъда приемана, обичана, приветствана, обгрижвана, защитавана просто защото съм аз и то от жени, при това без да очакват от мен каквото и да било. Доверието между нас е стимулиращо и отключващо.
Мъдростта и прошката, благодарността и любовта вече не са само думи. Те са състояние, чрез което живея в едно с останалите.
Скъпи жени, не чакайте да се озове те на прага на смъртта или драмата, за да разберете на какво наистина сте способни! Не е задължително да ви боли и да страдате!
Каква е алтернативата? Аз и всеки който се докосна до процеса, заставаме в негова подкрепа – това е точно този уъркшоп. И да, той Наистина Не е като другите! И ДА, вие го заслужавате също.
Ива Митева-Славчева

Dear ladies!
Thank you very much for the space you’ve been created over the days together, the energy and all your love.
Was a privilege for me to see you blossoming, dancing, being free and sharing your love around.
I’ve been completely overwhelmed by all of this an my brain for a while had a problem to contain and receive all you had to share … especially love.
Thank you for your gifts offered with so much generosity … either was a hug, knowledges or a gift “without no reason”
I feel like something has changed (we’ll see what exactly) but definitely happened and for this I thank you to all of you and especially to Oana and Iva which give me the opportunity to be there.
Vali

Андриана Андрейкуц – Предприемач

„На това пътуване се научих да се отпусна, нещо, за което можех само да говоря, не и да прилагам на практика. Имам по-голямо доверие в енергиите, които знаех че имам, но не можех да ги разбера, а само може би да предполагам.

Имам по-голяма яснота при вземането на решения и мога да имам по-голямо присъствие във взаимоотношенията.

Имам по-голямо доверие в женската енергия и сила, и съм готова да се отворя за да получа любовта на един мъж, разтопявайки съпротивата, която имах към любовта.

Придобих чувство на „сигурност”, мир, без да имам повече съмнения относно моята женственост и разбрах моята роля в последователността на жените в семейството ми.”
Михаела Гаврилеску – Треньор в живота

„Аз лично не вярвам в злополуки, нещата, които се случват, са предназначени да ни подкрепят. И идват в подходящото време.

Семинарът Свещените Тайни на Женствеността се появи в живота ми, когато започнах да работя с аспектите на моята женственост и имах нужда от насоки, за да достигна до по-големи дълбочини. По време на семинара, аз открих как да медитирам, нещо, което не можех да направя до този момент сама. Започнах да се грижа за себе си по много начини, за моето здраве и жизненост, за моята красота, прекарвайки време със себе си, задълбочавайки моята духовност, факт, който ми помогна да се обичам и да се ценя, и да изразя любовта си към всички около мен. Престанах да се мисля за жертва и си позволих да бъда увлечена, преставайки да съботирам  себе си. Скоро, много невероятни възможности са възникнали в живота ми.

Минах етапа на изцеление и се отказах от това, което вече не ми трябваше. Сега се занимавам с предефиниране, създаване и изграждане на това, което най-много ме удовлетворява. Влязох в света на инициираните и съзнателни жени, и очаквам с нетърпение да продължа това пътешествие към просветлението.”

 Рамона Лъкътуш – собственик на Училището за насочване към мъдростта

„За мен, това пътуване беше наслада и радост. Това ми помогна да опозная себе си по-добре и ми позволи да прекарвам време със себе си. Моите проекти са разработени и нивото на моята жизненост и енергия постоянно се увеличава.

Доволна съм със себе си като съпруга и майка на три деца, предприемач и координатор и като жена. За всеки аспект от живота си, имам различни желания и нужди, от които се грижа сега. Имам високо ниво на удовлетворение и радост. Благодаря, Оана, за това пътуване, пълно с незабравими преживявания. С цялата ми любов, Рамона Лъкътуш.”

Анонимен

„Получих женственост, красота, непрекъснатост, вдъхновение, баланс, доверие.Започнах да нося рокли отново и обичам да бъда красива и обожавана. Спечелих уважението на другите, след това пътуване.

Моят живот е станал по-подреден и хората, които не са помагали за моето самоутвърждаване го напуснаха, докато други са се появили. Станах по-директна и смела … Хората започнаха да казват, каква Грижовна и Директна жена съм станала – това е парадокс, в миналото са ми приписвали само едно от двете прилагателни.

Аз чувствам, че съм станала жена и съм силна, по моя начин. Осъзнавам дарбите и силите ми и не чувствам, че завися от някой мъж. Един мъж е част от моята женственост, но нямам нужда от него, за да бъда жена.”

Анонимен

„Чувствам се свещена и всичко, което правя е свещено. Чувствам се повече в контакт със себе си. Една жена във всеки един смисъл. Аз съм повече в контакт с моите дарби и съкровища. Това, което спечелих са моята сила, скоростта на реагиране, яснотата на взаимоотношенията си, по-голяма част от моята същност, която осъзнавам.

Чувствам се по-свързана с божествеността и в състояние да реша „по различен начин” всички предизвикателства и преживявания. Без драми :). Чувствам, как получавам повече божествена любов и, чрез мен, във взаимоотношенията с всички същества. Чувствам се свободна, обичана, защитена, съвършена и благословена. И щастлива да бъда жена.

Преди се обичах, сега се обожавам”.