Твоят характер е ключът

Един от най-добрите ветерани-фасилитатори в Школата на Друнвало Мелхизедек - Ласло

Един от най-добрите ветерани-фасилитатори в Школата на Друнвало Мелхизедек – Ласло

Ела и направи промяната Сега!
На 18 Юли започва най-великото пътешествие към теб самият до момента. И това е семинарът с водещ Ласло Наги. Нямаш време за губене. Напрви крачката към промяна, за която всички говорят:

https://www.facebook.com/events/562899190399778/?fref=ts

Твоят характер е ключът към твоето израстване. Независимо от това кой си ти в момента, добър или лош, ти можеш да промениш характера си. Като при свалянето на килограми, то е в твой контрол, ако се концентрираш. И променяйки себе си, Мер-Ка-Ба оживява. И веднъж живо, всичко е възможно.

В Библията има препратка към Йехова и колелата, с които Йехова се е възкачил в рая. [3] Те са били Мер-ка-Ба.

В Тората има препратка към Меркава ( както се изписва на Иврит), което означава две различни неща: едното значение е ‘колесница’, което е превозно средство; другото е „Тронът на Бог”. Когато двете значения се съберат в едно идва истинският смисъл на понятието.

В Древния Египет, първичният модел се е казвал Мер-Ка-Ба. Това са били всъщност три думи, не една. Мер означава вид светлина, която се ротира в себе си. Ка означава дух, в този случай човешкия дух. И Ба означава човешкото тяло – въпреки, че също може да означава и идеята за Реалност, която има духа. И така цялата дума на древноегипетски означава въртяща се светлина, която може да отнесе духа и тялото от един свят в друг.

Веднъж прекрарах няколко часа с Кредо Мутва, духовният водач на племето Зулу в Африка. Той ми обясни, че Меркаба ( една дума) била Зулу дума, означаваща превозно средство във време/пространство/измерение. Той ми каза, че според Зулу легендата неговото цяло племе е дошло чрез Меркаба от едно друго измерение на Земята.

В модерния свят има учители по цял свят – и аз съм един от тях – които карат хората да си спомнят за Мер-Ка-Ба. Така започва процес в съзнанието, които накрая ще ни преведе от три-измерния свят към следващия, по-висш чрез това, което се нарича ‘възнесение’.

Ascension involves a process where the human body is transformed into light and translated by an incredible birth into a new world. It is achieved through a meditation that requires the mind, heart, body, and spirit to completely integrate in one pattern of light and transcend the human limitations of this reality.

Тази идея за Мер-Ка-Ба като средство за възнесение не е нова. Тя е много, много стара. Как всъщност е Мер-Ка-Ба? Технически, това е електро-магнитно поле, което е на около четири градуса по Келвин, което се намира най-напред в регистъра на микровълните – поне в третото измерение – то е изцяло геометрично като природа. Специфично, използваната геометрия се нарича ‘Сакрална Геометрия”, като този специфичен геометричен модел се намира в моделите на творенията във всичко Сътворено.

Мер-Ка-Ба полето е невероятно сложно, включвайки петте Платонови твърди форми и други сакрални полиедри. Вярва се, че то се простира във всички възможни измерения и паралелни светове, и че вероятно може да променя своята природа от електро-магнитна в каквато е подходящо.

Отпечатъкът на Мер-Ка-Ба се намира навсякъде в природата, както и на тази снимка на галактиката. Една от функциите на Мер-Ка-Ба, както казхме, е да действа като превозно средство, което да отнася душата и тялото в следващия свят. Така или иначе, тази функция – и повечето други възможности – е невъзможно да бъде придобита, докато не се случат някои промени в човека. Мер-Ка-Бата е ситуирана около човешкото тяло като три-измерна геометрична мрежа, която е спяща и нефункционираща, докато чака правилния момент. Когато духът, който населява тялото, си спомни, че то е там и започне да променя определени аспекти от себе си, невероятна трансформация започва да узрява.

Вярвало се е в древни времена, и дори е писано за това от Евреите [2], че Меркава може да бъде включено чрез определени принципи на медитацията. Това включва промени в дишането, и промени в ума, сърцето и тялото, които променят начина, по който човек възприема Реалността. От моя гледна точка, това е началото на „Просветлението”.

И все пак е ясно, че Мер-Ка-Ба може също да бъде ‘активирано’, както казват Новите Мислители, чрез други методи освен мъжко-ориентираните инструкции, използващи промяна в дишането. Може да бъде функционално и чрез методи, които са напълно женски. Чрез истинското живеене на качества като любов, вяра, доверие, истина, и състрадание, Мер-Ка-Ба може да бъде включено изведнъж. С други думи, много чист човешки характер може да се превърне в живо Мер-Ка-Ба поле около човека, дори и човекът първоначално да не знае, че то е там.

И да, абсолютно, Мер-Ка-Ба, е живо. То е живо поле, не просто механично поле от енергия. И защото е живо поле, то отговаря на човешката мисъл и чувства, които са начините са свързване с него. Така че „компютърът’, който управлява Мер-Ка-Ба полето е човешкия дух и сърце. Възможностите са безгранични.

В даден, специфичен момент ( не задължително по време на човешкия живот), Мер-Ка-Ба полето на човек може да стане живо. Когато това се случи, идва електро-магнитна промяна, които има за резултат един енергиен диск, които излиза от едно малко място от основата на гръбначния стълб и бързо се разпростира в радиус от 27 до 30 фута от тялото. Този диск лесно може да бъде засечен с научни средства, и ако Въздушните сили на САЩ са прави, той може да бъде засечен на компютърен екран със сателит. С други думи, военните могат да виждат хора, които са активирали своите Мер-Ка-Ба, и да ги наблюдават като се движат по земната повърхност.

Тъй като броят на хората, които вече са го направили, е вече в милиони, това сега е често срещана гледка. Това, което привлича вниманието е огромното магнетично избухване, което се случва, когато дискът се разширява. Това лесно може да се случи и невидимо, ако хората, които активират Мер-Ка-Ба полето си, го пожелаят.

Знанието за Мер-Ка-Ба е добре познато на повечето от най-властните правителства на света. Сигурен съм, че нашето правителство е използвало Мер-Ка-Ба в Експеримента Филаделфия 1943 и в Експериментите Монток от 1983 – в техните екперименти с контрол на ума, изследванията на измеренията и в контролирането на климата. И съм също сигурен, че Русия използва Мер-Ка-Ба в нейните шпионски програми и защитни системи.

Но независимо от правителствените експерименти, Майката Земя, човешката раса и ние като индивиди може да се възползваме от това знание и разбиране. Спомнянето на Мер-Ка-Ба е разгръщане на един нов свят. От моя гледна точка, това разгръщане е част от развиващата се, космическа ДНК. Мер-Ка-Бата ще бъде запомнена сега, защото сега е времето за запомняне.

Да, аз вярвам, както и повечето древни цивилизации, че има специфични моменти в историята на човечеството, когато се случват големи скокове в човешкото разбиране за нещата, като в древните Шумерски, Египетски и Индуски цивилизации.[3]

Аз истински чувствам, че сме пристигнали в един друг от тези големи моменти в човешката история, когато брилянтна светлина се разпростира в света и нов огромен скок в човешкото съзнание ще се случи сега. И, приятели мои, аз наистина вярвам, от моя личен опит, че Мер-Ка-Ба е вход или прозорец на измеренията към по-висок порядък на съзнанието, които може да бъде катализатор за тази велика промяна, наречена възнесение.

И за да приключа, ще кажа отново: Твоят характер е ключът към твоето възкачване.

И променяйки себе си, Мер-Ка-Ба оживява. И веднъж живо, всичко е възможно.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s