МЪДРОСТ ЗА ЛИДЕРИ – Здравей, Нов Живот!

Здравей Нов Живот! ИваЧовек е голям толкова, колкото са големи мечтите му.“

Изключително ми е приятно да съм с вас – всички вие, които се вдъхновявате от личните ми споделяния и стимулирате мен, да продължавам напред към реализиране на една моя мечта!

Аз имам една мечта, която започва да се реализира.

Свят без граници.
Хора без ограничения.
Общност от щастливи, равнопоставени хора.
Аз отварям сърцето си за всички хора и вярвам, че те също го правят.

Аз вярвам, че е време да изградим Космична представа за нас като човешки личности, за държави без граници, за обединен свят.
Аз вярвам, че всеки може да скъса с ограниченосто си мислене и да вземе участие в разгръщането на потенциала на човешката общност в непознати до сега мащаби. Вярвам, защото всеки един ден ставам участник и свидетел точно в такива прояви и активни действия.

Чувам, Усещам, Виждам как се случва трансформацията както в мен, така и във всеки един човек. Едва ли е случайно, че сме си избрали точно това време и точно тази планета от трилионите даващи живот.
Точно сега се случва катализиращият процес на Промяната и всеки, абсолютно всеки дори и да не си дава съзнателно сметка взема участие в него, по неговия си уникален начин.

Да, ние не сме еднакви и възприемаме света по различен начин, но дълбоко в себе си всеки един иска да бъде радостен и щастлив, да бъде обичан и да обича. И това ни обединява. Тук и сега.

Време е да оставим оковите на пленничеството на страха, на старите предубеждения и предразсъдъци, чувството за вина, грешка, защото те ни спират.

Добре е да помня, че всеки път когато помисля и усетя нещо, то излиза от мен и се свързва със сродни на мен хора. Затова всеки миг аз се упражнявам в Незусловна Любов към себе си, към всеки човек и към всяко едно същество.

Имам хубава мисъл за целия свят – нека целият свят бъде благословен и щастлив.“ Ива

Всеки един човек си има своите дарове за света и една от нашите най-силни страни е винаги да се стремим да даваме най-доброто от себе си, така че да стигнат те до повече хора и да им съдействаме те също да реализират своя потенциал.

Преминах през много възходи и спадове в живота си, синусоидата е валидна както за мен, така и за всичко в този свят. Дълго време поддтисках творчеството си в себе си, за да служа единствено на другите – родители, семейство, близки, учители, приятели, партньори … Резултатът беше сериозни физически дискомфорти в мен и вътрешна борба. И най-после се отпуших!

Поканих Музата и при мен и започнах да й отделям подобаващо време, така че да успея да излея с думи и картини огромната информация, която протича през мен в разбираем за все повече хора вид. И резултатът не закъсня! Появи се „Здравей, Нов Живот!“ в социалната мрежа Face Book. Представяте ли си каква огромна радост е за мен, когато получавам обратна връзка с благодарност стотици хора, които са откликнали и са си позволили да премине и през тях една лесна кодировка за постигане на цели, мечти, за един по-добър живот!

Равносметката ми показва, че вече една година сутрешните утвърждения, които пиша за себе си и за ВАС, набира все по-широка разбираемост и се разпространява така, че от известно време насам ВИЕ ме предизвиквате да ги обединя в книга(позволявам си да споделя само последните две от вчера, защото те дойдоха при мен по едно и също време на лични съобщения, при това от двама напълно непознати един на друг хора):

Здравей Ива! Радвам се, че ти пиша след като прочетох това което си публикувала за „Здравей нов живот“ и ми хрумна идеята, да събереш всичките си писания които публикуваш и да издадеш стихосбирка – „Стихчетата на Ива“. Хем ти е удоволствие …“Д.Д.

„Сияйна Ива, събирай посланията за новия ден. Какво би казала да ги издадеш като книга? Не би било хубаво да потънат във фейсбук. Макар, че който ги е прочел е бил докоснат“ П.С.

Давам си сметка, че тези прекрасни хора изиграха за пореден път роля на гласовете на моята голяма Мечта, за което съм им безкрайно благодарна!

За какво всъщност пиша всичко това? Защото уважаеми Хора, имам нужда от вашата подкрепа под всякаква форма! Да, признах си го – без вас не мога, защото това е:

1. Огромно количество информация, която пусках всеки ден 365 дни и е добре тя да бъде събрана и класифицирана с цел ВАШЕ улеснение, когато я ползвате в хартиен вариант.

2. Инвестиция на време и средства, с които аз към момента не разполагам в наличност. (да, преодолях гордостта си и го признавам!)

Обръщам се към вас за помощ и ако и вие сте един от докоснатите и желаещите тези дарове от мен да стигнат до повече хора, за да променят и те своя живот и този на близките си към по-добро, Моля Ви подкрепете ме!

И от вас зависи „Здравей, Нов живот!“ да види скоро бял свят и на книга, защото „в даването получаваме“.

Пишете ми на личният ми e-mail: ivamitevaslavcheva@gmail.com

или тук

Здравей, Нов Живот!
Всеки ден една врата към живота се отваря и друга се затваря.

Всеки ден аз живея и умирам. С всяко вдишване аз се съживявам за нов живот и с всяко издишване аз умирам за стария. С всяко заспиване аз умирам за будните и с всяко събуждане аз се съживявам за тях.

Смъртта не е успех, жертва, спасение, бягство или неуспех. Няма добър или лош час, просто настъпва и моя час, за да изляза от филма си наречен „Един човешки живот на личността Х“. Това е нормален и естествен процес и всеки преминава през него по реда си. Умират и „добрите“ и „лошите“, „молещите се“ и „проклинащите“, „вегетарианците“ и „всеядните“, „богатите“ и „бедните“, „младите“ и „старите“… Това е естествен процес.

Припомних си, че с всяка затворена за живота врата, се отваря следваща, към следващият ми живот. И единственото, което нося със себе си, е моята Любов. Тя е и единственото, което ме приветства в следващото приключение.
Припомних си, че смъртта е метод за освобождаване, чрез който се раждаме в следващият сезон на нашия филм, епизод от безкрайният, вечният Живот.

Добре е да знам, че независимо къде се намирам, аз винаги съм обичан, закрилян, благословен и в безопастност.

Имам хубава мисъл за целия свят – нека целият свят бъде благословен и щастлив.
Ива“

С признателност и благодарност,

Ива

 

 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s