3-ти Юли (четвъртък): Шеста среща на Софийската коучинг общност. Специални гости са Джерард О`Донован и Милена Хаджииванова и те ще ни изведат от „зоната на комфорт” и ще отправят коучинг предизвикателство

За да бъдете лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, уведомете ни на този линк:    http://buff.ly/1dQgSwj

За да бъдете лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, уведомете ни на този линк: http://buff.ly/1dQgSwj

В началото на юли предстои най-очакваното коучинг събитие за годината – за първи път международното присъствено обучение по Дипломната програма на Ноубъл Манхатан ще се проведе в България – 4,5,6 юли

Остава само една седмица до юлската среща на Софийската Коучинг Общност. Тя ще се проведе в Четвъртък, 3-ти Юли, 2014 – в самото навечерие на дълго-очакваният „Резиденшъл

Предстоящото провеждане в България на международно присъствено обучение по  Дипломната коучинг програма на Ноубъл Манхатън – Practitioner Coach Diplomaще бъде част от фокуса на срещата, като специален гост на събитието, ще бъде Г-н Джерард О’Донован, СЕО на Ноубъл Манхатан Груп, и президент на Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M)

Събитието включва и семинар на тема „Какво ни спира да научим китайски? Или Болката при излизането от зоната ни на комфорт“ с лектор г-жа Милена Хаджииванова. В рамките на нейната презентация гостите ще научат повече за емоционалната интелигентност, ролята ѝ в процесите на професионално развитие и как зоната на комфорт влияе върху това.

Традиционният формат на сбирките на Софийската коучинг съпорт група ще бъде променен по изключение. Събитието ще започне с презентацията на г-жа Милена Хаджииванова, а втората част на вечерта ще бъде посветена на среща-разговор с Г-н Джерард О’Донован. Гостите ще получат възможност да се запознаят лично с него и да му зададат своите въпроси.

Внимание! Датата на шестата среща на Софийската коучинг съпорт група ще бъде 3-ти юли, четвъртък, от 19 ч.в залата на Брейнтръст, Хил Тауър Бизнес Център (ул. Джеймс Баучер 76А, ет. 3).

Предварителната регистрация за събитието е задължителна.
Моля, следвайте указанията за регистрация, посочени тук на този линк:
http://sabitie.bg/event/466

Джерард О`Донован е основателят и главният изпълнителен директор на Noble-Manhattan Group – основната и най-дълго съществуваща европейска организация, предлагаща коучинг и обучаваща професионалисти по коучинг от най-висок ранг. http://noble-manhattan.com
Той е настоящият Президент на Международния институт по коучинг и менторство (IIC&M) – водещата световна организация за акредитация на професионални коучове.  http://www.iic&m.org
Джерард О`Донован е международно признат авторитет в областта на коучинга и лидерските умения. Той е световно известен мотивиращ лектор, консултант, автор и треньор на професионални коучове. Има дългогодишна практика като коуч на лидери на изпълнителни позиции, корпоративен коуч и ментор.

Специално интервю с Джерард за КАРИЕРИ.БГ можете да прочетете тук:
http://www.karieri.bg/management/2258977_djerard_odonovan_kouching_pazarut_v_bulgariia_e_v/

Милена Хаджииванова е основател и управител на консултантска компания Ейч Вижън (www.H-Vision.com). Тя е психолог по образование, с магистърска степен по говорна терапия и магистър по клинична психология. Притежава диплома за Certified Professional Coach по системата FWI’s Coaching System, а към момента преминава и дипломния курс за корпоративен коучинг на Noble Manhattan, с акредитация от International Institute of Coaching and Mentoring. Милена Хаджииванова има повече от 16 години опит и професионална изява в различни области, свързани с развитие на човешкия капитал и стратегически HR мениджмънт. Предишният й опит е като тренинг и HR мениджър на компании от реалния бизнес, а от повече от 8 години – консултант и стратегически партньор на редица български и международни компании в частта, свързана с управление на хора.


Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria.
Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 27 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
http://coaching-in-bulgaria.com

За контакти:
Email:     sofia_csg@coaching-in-bulgaria.com
Катрин Прентис ASC (IIC&M), президент Sofia CSG, Katrin@coaching-in-bulgaria.com
Иванина Захариева DipNMC, вицепрезидент Sofia CSG, Ivanina@coaching-in-bulgaria.com
Илина Начева CertNMC,   PR мениджър Sofia CSG,     Ilina@coaching-in-bulgaria.com ; тел.: 0899 851 800

Copyright © 2014 Palitri International – Licensed Distributor of Noble Manhattan Coaching, All rights reserved.
You have received this email because you have either attended one of our Coaching support groups or opted in on one of our our partners websites, Requested or downloaded information from us.

Our mailing address is:
Palitri International – Licensed Distributor of Noble Manhattan Coaching

Zapaden park, Sofia, Bulgaria

Sofia1373

Bulgaria
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s