ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЧО КУ РЕЙ

lens12132961_1279483720chokurei

Чо Ку Рей/ЧКР (Cho Ku Rei/CKR) е символ на сила и защита. Значението му е „да поставиш тук силата на Вселената и да я защитиш“ . Използваме този символ за много цели, като например:

  • да се предпазим от негативностите, като го използваме като щит,
  • да увеличим силата на Рейки,
  • да затворим сесията,
  • да увеличим силата на други символи,
  • да премахнем негативности,
  • да изчистим кристалите
  • и много други.

Използвам този символ малко по-различно, за да получа бързи ефекти по всички въпроси. Искам да споделя с вас как да го използвате, за да умножите силата му, за да манифестирате и проявявате всеки път с намерение към съдбата за най-доброто на всички. Затова следвайте тази процедура:

• Намерете място като градина или тераса или всяко друго открито място, където можете да видите небето, с чист въздух и не много шум, и легнете на земята. Можете да използвате всякаква постелка или директно легнете на земята.
• Бройте от 10 до 1 и се отпуснете от всички мисли и изчистете ума си.
• Наблюдавайте небето за 4-5 минути, поемете дълбоко въздух и се отпуснете напълно.
• Сега затворете очите си и направете още няколко дълбоки вдишвания и направете РЕЙКИ молитва. Усетете енергийния поток във вашата Аджна чакра.
• Помислете за целите или нещата, които искате и ги визуализирайте, все едно че  вече са  се случили.
• По време на визуализацията, усетете, че милиони символи Чо Ку Рей от небето ви валят с изобилие от светлина и положителна енергия и ви улесняват да се реализират вашите цели. Също така можете да видите, че всеки Cho Ku Rei носи всичко, което искате за най-доброто на всички.
• Запечатвайте визуализацията си с голям символ ЧКР, за да защитите желания резултат и неговата положителна енергия от визуализацята и емоциите. Направете това 3 пъти.
• Отпуснете се и отворете бавно очите си. Можете да повтаряте този процес ежедневно до постигане на целите си.
• Ако го използвате за други хора, използвайте символа за разстояние и емоционалния лечебен символ . Можете да умножете емоционалния лечебен символ, ако лечението е свързано с емоционални проблеми.

За пари
Можете да използвате този метод за лечение на вашите финанси. Например, ако целта ви е свързана с пари, визуализирайте, че в символа Cho Ku Rei валят банкноти в милиони. Можете да използвате този метод, за да изпратите благодарност на всички сметки, които вече сте платили и на продуктите или услугите, които сте ви харесали.

За кариера
Ако целта ви е да научите нещо или да получите работа или по-висока позиция, визуализирайте, че вече сте постигнали това и в милиони Чо Ку Рей валят за най-доброто във вашата Аджна чакра, и запечатайте с голям Cho Ku Rei.

За благодарност
Можете също така да използвате този метод, за да почувствате благодарност за всички неща и хора, които имате. Помислете за всички добри неща и хора, които имате и използвайте небето като екран за визуализация и запечатайте всичко с голям Cho Ku Rei и се чувствайте добре да го умножите.

За защита
Cho Ku Rei е символ, който се използва за самозащита, той запечатва положителната енергия, която проявявате за добрата воля за вас и другите, и аз лично я използвах, за да отхвърля чувствата на страха при лоши събития. Например, когато пътувам с моя скутер или кола, използвам Cho Ku Rei, за да се предпазя от катастрофа. За тази цел аз визуализирам себе си заобиколена от божествена бяла светлина и след това използвам Чо Ку Рей печат около себе си и автомобила си поотделно, визуализирайки, че тази божествена енергия ме предпазва от случайно събитие. И, повярвайте ми, много пъти бях спасявана.

За осъзнато сънуване
По време на сън използвам Cho Ku Rei, за да си заредя тавана, докато мисля как  цялата нощ много Cho Ku Rei са върху мен и лекуват тялото ми напълно от всяка отрицателна енергия, която през деня съм събрала, и ще ме събудят с цялата положителна енергия, от която се нуждая за деня. 

Срещу негативности
Можете да използвате символа Cho Ku Rei с РЕЙКИ, за да сведете до минимум негативните емоции на някого срещу вас и да избегнете безсмислени конфликти. За това използвайте много емоционални лечебни символи и Cho Ku Rei около себе си и този човек и го запечатайте с голям символ на Cho Ku Rei.

С две думи, можете да умножете броя на символите и да умножете силата на събитието. Тя ще излекува вашето здраве, богатство и ще ви донесе щастие. Повече енергия, която давате на намерението, по-бърз резултат, който ще видите. Скоростта, с която Вселената работи за вашето намерение, зависи от енергията, която давате на това намерение. Така че, умножете символите и умножете енергията.

Имайте щастлив ден!

Източник: Dhwani Parikh, Reiki Rays
Превод: Ива Митева-Славчева

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s