РЕЙКИ ЗА БЪДЕЩИ МАМИ

Schwangerschaft

„Да си бременна означава да си изпълнена с живот, щастлива жена. Душата, тялото и духът се разтягат, за да направят бременността време на преход, растеж и дълбоки начала. “ Анхе Кристиан Бюканън

Чувството да станеш майка е чувство, което не може да се сравни с нищо друго. Това най-божествено и екстатично усещане ще те накара да се потопиш в еуфория. Радостта и съзнанието да носиш живот в себе си, не могат да бъдат изразени само с думи. Периодът на изчакване от девет месеца е изпълнен с нетърпение и в очакване да вземеш живота, който сте създали, в собствените си ръце. И няма две мнения – този нов живот си струва да чакате!

Дългото чакане понякога може да бъде придружено с физически дискомфорт и промени в настроението. Но малкият дар от радост, който ще донесеш на този свят, си заслужава цялото безпокойство и опасения. И за да ви помогне през тези месеци, Рейки може да бъде вашата система за подкрепа.

Рейки – чистата непроменена жизнена енергия е безопасна по време на всички етапи от бременността. Тъй като детето, първоначално плод, е в теб и част от теб, тази енергия автоматично ще тече и ще обхване и детето.

По време на бременността е обичайно за бъдещата майка да чувстват физически дискомфорт като гадене, киселини, повръщане, подуване на краката, високо кръвно налягане, умора и т.н. Повечето от тези оплаквания могат да бъдат подтиснати, като се даде Рейки на Сакралната чакра.

В действителност, всички чакри са свръх активни в тялото на бременна жена. През това време тялото е много чувствително към всякакви форми на токсини – било то токсични отпадъци или токсични енергии. Тялото се детоксицира и тогава токсичните отпадъци се освобождават под формата на повръщане, гадене, емоционални изблици и т.н. Тази детоксикация е пряко свързана с хормоналните промени в жената и е резултат от свръхактивните чакри. Тези хиперактивни чакри могат да бъдат балансирани чрез Рейки. Но в нито един момент по време на бременност бременната дама не трябва да прекратява консултацията с лекаря си и предписаните лекарства.

При лечението на бременната дама може да се спазва следната процедура:

 • Пригответе стаята, като запалите свещ и инсенс.
 • Пуснете мека музика.
 • Начертайте символа за захранване Cho Ku Rei във въздуха във всичките четири ъгъла на помещението, за да запечатате енергията.
 • Начертайте Hon Sha Ze Sho Nen и призовете архангел Гавраил да се свърже с бъдещата майка. Архангел Гавраил ще бъде постоянен източник на сила и любов по време на бременността.
 • Нека енергията да тече през бъдещата майка с намерението да балансира чакрите й, така че майката и детето да бъдат заземени и защитени.
 • Обърнете специално внимание на Сакралната чакра, докато давате Рейки.
 • Кажете следната молитва, като се позовавате на благословиите на Архангел Гавраил:

„Аз сега се обръщам към твоята божествена помощ под формата на благословии към (Името на бъдещата майка), за да може тя да черпи сила от Вселената и да приеме дара на детето, отглеждано в утробата й. Моля, вдъхни вечните си благословии върху детето, което се развива в утробата й. Прегърни ги и ги вземи под крилете си. Амин. “

 • Повтаряйте цялото упражнение два пъти седмично по време на бременност.
 • Тогава когато настъпи денят, когато чакането свърши и бъдещата майка започне раждането, начертайте HSZSN и се призовете архангел Гавраил, за да държи ръката й и да остави енергиен поток за гладкото раждане на бебето.
 • Приблизително по времето, когато пъпната връв е отрязана, се обърнете към архангел Михаил, лечителят на минала Карма, да среже негативните връзки на новороденото от предишните му животи, за да може лесно да премине прага им, без да носи сянката им върху настоящия си живот. Новороденото бебе ще се адаптира добре с новата среда след напускане на майчината утроба.
 • Благодарете на архангел Гавраил и Архангел Михаил и се радвайте в празнуването на новия живот.

Изтоник: Вими Карник, http://reikirays.com

За да си запишете час за Рейки, обадете ми се: ivamitevaslavcheva@gmail.com

Ива Митева-Славчева, Мастер Учител в Усуи Рейки Рьохо

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s