РЕЙКИ за плодовитост

AdobeStock_13370929

Когато като практикуващ РЕЙКИ работя с някой, който има проблеми с плодовитостта, изследвам къде е блокирана или не е балансирана енергията, и започваме да възстановяваме тези области.  Много пъти енергията в и около репродуктивните органи и система (сакралната чакра) е много ниска, особено ако жената има стари емоционални рани, съхранявани в тази област.   Това може да повлияе върху репродуктивните органи и нивата на хормоните, които поддържат овулацията.

РЕЙКИ подобрява, вместо да се намесва в други медицински процедури, така че тя  може да се използва заедно с леченията за повишаване на плодовитостта. РЕЙКИ  се препоръчва:

  • при липса на енергия,
  • за намаляване на стреса,
  • за облекчаване на болката,
  • за укрепване на имунната система,
  • за подобряване на съня,
  • за по-добро храносмилане,
  • за по-малко тревожност и депресия,
  • при възстановяване от операция, злоупотреба и травма, облекчаване на симптомите, на медицинско лечение.

Стресът може да играе голяма роля при безплодие.   Как РЕЙКИ облекчава стреса?

РЕЙКИ дава възможност на тялото да отиде в дълбоко спокойно състояние.   Това позволява на жените да намалят нивата на стрес.   Когато нивата на стрес намаляват, тялото поддържа баланса си по-добре и органите и системите могат да работят оптимално.   РЕЙКИ  може също така да освободи отрицателни емоции, които могат да доведат до пренасочване към повече надежда и по-положителна перспектива.

Жените, които се борят с безплодието, също трябва да имат предвид своите мисли. Много от нашия стрес не е причинен от събитията в нашия живот, а е причинен от нашите мисли за събитията, които се случват в нашия живот. Ако попаднем в капана на модела на негативно мислене всеки път, когато се случи нещо неочаквано или нежелано, ние ще пропаднем в много отрицателни емоции. Това става по спирала надолу и оказва негативно влияние върху нашата енергийна система.

Много хора изпитват загуба на властта или контрола на безплодието си.   Как РЕЙКИ помага, за да им даде усещане за мир и да им позволи да влязат в своята вътрешна сила и знание?

Животът с РЕЙКИ  е много по-стабилен и всяка една жена ползваща РЕЙКИ може да поеме контрола върху нейното здраве и благополучие. РЕЙКИ  работи за балансиране на тялото, ума и духа, а всяко лечение допълнително укрепва жената във всяка от тези области. Когато енергията й тече свободно и е балансирана, чувството за мир се връща и тя се установява в естественото си състояние на вътрешна сила и знание.

Редовните РЕЙКИ лечения увеличават цялостното чувство за яснота, жизненост, благополучие и вътрешен мир. Връзката между тялото с ума и емоциите е много мощна. Много хора, които преминават през диагнозата безплодие, изпитват умствени блокажи и емоционални кризи, като спомени, страхове или вярвания относно родителските права.  Как може РЕЙКИ  да освободи тези блокажи?

РЕЙКИ е чиста положителна енергия. Тя има силата да освобождава отрицателни емоции и вярвания, докато енергийните блокове се изчистват.   РЕЙКИ  повишава енергията ви до по-висока вибрация, която позволява нови възможности в живота.

След като психическите блокажи бъдат пуснати, каква би била следващата стъпка? Колко сесии бихте препоръчали?

Изцелението е процес, който е различен за всеки човек и е едно тристранно споразумение между вас самите, РЕЙКИ практикуващия и Създателя. Тялото ви знае какво трябва да излекува и в кой ред. Психически или физически блокажи могат да бъдат освободени първо или едновременно. РЕЙКИ  е интелигентна енергия и ще отиде където е необходимо – това е красотата й.

Използвам махало, така че и клиентите да могат да видят кои чакри имат енергийни блокажи, свързани с тях. В края на сесията отново проверявам чакрите, за да видим дали чакрите са се върнали в равновесие. След това мога да ви препоръчам кога друга сесия може да бъде полезна.

Какво е различното за всеки човек – това е колко дълго чакрите му ще държат баланса. Всички фактори, на които се спряхме по-горе(стрес, мисли и т.н. ), ще повлияят на това. Хората, чиято енергийна система се нуждае от много и различни ремонти, могат да поддържат баланса само за една седмица или две. Въпреки това, с течение на времето и с последователни лечения, лечение веднъж месечно може да бъде достатъчно, за да се запазят чакрите балансирани и да се създаде идеалната среда да се осъществи зачеване.

Какви съвети или техники за тялото могат да се използват у дома?

Има толкова много, които една жена може да прави у дома, за да подкрепи пътуването си да забременяването:

1)  7 до 8 часа сън на ден – тялото си прави ремонт и се възстановява

2) да зареждате тялото си с качествена храна всеки ден – вие сте това, което ядете

3) хидратирайте добре тялото си всеки ден (тялото е 70% вода)

4) дишайте ритмично и дълбоко – медитирайте всеки ден, дори ако това е само за 5 минути – използвайте мантра, ако тя ви помага да се съсредоточите и да изчистите ума си

5) визуализирайте енергийния поток – тази визуализация изглежда като знак за безкрайност, стоящ изправен – докато вдишвате, визуализирате енергията си като се изкачвате нагоре към небето (за да се свържете с Универсалната енергия) и докато издишвате, визуализирайте енергията си, която се връща надолу през тялото ви и дълбоко в земята.   Продължете да повтаряте визуализацията, докато дишате и излизате, за да запазите енергията си.

6) уверете се, че вашето самоусъвършенстване е положително и любящо(не се бийте, за да не забременяте отново този месец), така че да създадете любяща атмосфера за зачеване.

7) работете с огледало – погледнете в очите си в огледалото си кажете името, аз те обичам, аз наистина, наистина те обичам.

8) визуализирайте себе си като бременна и / или с красиво бебе в ръцете си и позволете си да усетите невероятните емоции, сякаш вече се е случило (действайте като).

9) положителни утвърждения – сега съм щастлива и благодарна, че се радвам на здравословна бременност или съм щастлива и благодарна сега, че имам здраво бебе.

Ако можете да си го представите, можете да го създадете. Вашите настоящи мисли създават бъдещата ви реалност.

10) правете неща, които ви носят радост.

– колкото повече правите неща, които обичате, толкова по-високо ще вибрирате

– колкото по-високо вибрирате, толкова по-лесно ще тече животът ви и толкова повече благословии ще преживееш в живота си.

11) слушайте релаксираща музика.

12) четете позитивно мотивиращи книги.

13) бъдете често сред природата.

14) обичайте се и бъдете обичани.

15) най-важното – забавлявайте се по-често.

Знанието без действие е безсмислено.   Вземете си един съвет от тази статия и го приложете днес. Споделете тази статия с някой, който считате, че ще се възползва от съдържанието.

Кажете ми какво мислите. Как бихте използвали РЕЙКИ, за да подкрепите пътуването си към плодовитостта?

За повече информация можете да се свържете с мен, Рейки Мастер и Лайф коуч Ива,

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s