ТАНТРИЧНИ ЕНЕРГИЙНИ ПОТОЦИ

lovewithin-IvaЧесто чуваме: „Търся си половинката.“ или „Искам да срещна своята половинка.“ Но какво всъщност означава „моята половинка“? А добре ли е да бъдем „половинка“ на някого или ние самите да се чувстваме „половин“ човек?

Истината е, че не се раждаме половинки. Животът е този, който ни превръща в такива и започваме да се стремим да си върнем отново цялостта. Тази вътрешна цялост е именно пребиваването в Тантра и РЕЙКИ. Едва когато сме си станали самодостатъчни щастливи личности, ние сме способни и автоматично се случва чудото – привличаме точно същия равностоен на нас партньор, с който взаимно се допълваме в житейския ни път. Разбирате ли? Не единият от позицията на липса на нещо допълва другия, а двамата силни и по своему в нещо, увличаме другия и заедно равноправно създаваме едно хармонично цяло.

Тантра РЕЙКИ е начинът това да стане по много естестввен и приятен начин. Процесът на взаимното равноправно преливане от единия в другия по пътя на хармоничната цялост означава не само балансирана психологическа хармония, но и енергийна.

С психологическата хармония, която е изградена на междуличностно ниво, няма проблеми. В днешно време всеки може да потърси информация онлайн и да прочете полезни статии за това как да изгради взаимоотношения с партньора си в любов и разбиране. До колко става само с четене и гледане, това е друга тема и опитът ми показа, че те са само първата крачка по един дълъг път.

С енергийната хармония обаче не е така. Тук започват големите проблеми, защото в от скоро хората започнаха да научават по достъпен начин дълбоко критото за „избрани“ езотеричното знание, така че практически няма истинска информация за взаимодействието на енергийните потоци между мъжете и жените. Има много школи и места по света където човек може да отиде и да започне да събира парче по парче необходимото му, но колко време и финанси трябва да отдели?

Ето защо семинарът Тантра РЕЙКИ е от полза – защото чрез него се черпи директно от Източника и са обобщени хиляди години многонационален опит в личното балансиране и хармонията в двойка.

В семинарът Тантра РЕЙКИ получавате теоретични знания, практически техники и посвещение в енергийното взаимодействие между вас мъжкото и женското начало във вас самите и след това между мъжете и жените, така че двойката ви да може да стане истински равнопоставена хармонична цялост от две балансирани една за друга половини.

И тук обикновено се появява един въпрос: възможна ли е Тантра, ако моята половина не се занимава с енергийни практики?

Да – възможна е. Когато сме в състояние да контролираме правилно енергиите в тялото си, тогава нямаме никакви затруднения в организирането на правилното движение на енергиите в тялото на нашия партньор.

Първоначално по своята структурата енергийната информационна система на човек е в открито състояние. Не винаги можем да забележим това, но през нас потоците от енергии, които ни захранват и изчистват, постоянно циркулират. Образно казано – точно  както вдишваме и издишваме на физическо ниво, по същия начин дишаме и на енергийно ниво.

Когато ние знаем как да усещаме, приемаме и насочваме енергията, можем съзнателно да контролираме енергийния си дъх. Можем да се приведем в съответствие с РЕЙКИ енергията, която ще циркулира чрез нашето същество и да се приведем в съответствие с енергиите на Земята и на Слънцето, да се приспособим към себе си с енергията на будистката бодхисатва или божество или ангелски и архангелски енергии, и велики учители … възможностите са безброй.

И точно както сме в синхрон с енергийните потоци на божествените явления и високо вибрационни и чисти същества – по същия начин можем да се приведем в съответствие с енергийното информационно поле на нашите половинки.

И тук няма значение – партньорът ни може да направи същото. Всичко от което се нуждаем, е да спечелим доверието и откритостта на половинките си във връзка с нас, и тогава ние, самите ние, ще насочим енергиите по правилния начин.

В семинара Тантра РЕЙКИ получавате техниките на енергийно съгласуване с вашата половинка, както и техники за управление на енергията, така че те да обединяват вашите енергийни и информационни полета чрез своето движение.

 

Защо е важно енергийното балансиране? Енергийното балансиране за част от мига ни осигурява най-дълбокото ниво на взаимно разбиране. Всяка една от нашите мисли и всяко едно от нашите чувства има своя собствена енергия и можем да споделяме потоците, които обединяват нас и нашата половинка.

Чрез циркулацията на енергийните потоци нашата половинка започва да усеща нашата същност и ние самите започваме да усещаме същността на нашата половинка, и след това магията на хармоничните отношения идва към нас – започваме да четем мислите на другите и да се чувстваме интуитивно взаимно. Просто казано – ние започваме да се разбираме без думи, което е особено приятно.

Ваимното дълбоко съгласуване един с друг понякога улеснява нашия съвместен живот: духовното и енергийното ниво улеснява взаимодействието на психологическото междуличностно ниво. Ние директно чувстваме партньора си и настроението му, благодарение на което имаме възможността да изберем подходящия момент за обсъждане на някои теми и за организиране на съвместен бизнес. В резултат на това животът заедно става хармоничен и лек, поради което се чувстваме в истински щастливи отношения.

Тантара РЕЙКИ – Лечение на сърцето, изцеление на живота, изцеление на съзнанието.

Запишете се за семинара за обучение и инициация в Първо ниво ТУК 

или

се свържете с мен ако имате въпроси:

Ива Митева-Славчева, Мастер РЕЙКИ

ivamitevaslavcheva@gmail.com

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s