ТАНТРА РЕЙКИ БЕЗ И С ПАРТНЬОР

tantrareikiИ още един въпрос, който може да имате: „Ако нямам партньор, тогава как да практикувам Тантра РЕЙКИ?

Отговорът е прост: Точно като тези, които имат партньори практикуват Тантра РЕЙКИ, така и тези които нямат.

Тантра не е зависима от пола, а сексът в Тантра отнема само малка част, така че в семинара Тантра РЕЙКИ няма теми за сексуални практики.

Истината е, че преди да станеш част от двойка, трябва първо да намериш себе си. И преди да започнете да практикувате Тантра с партньора си, основно трябва да се научите как да управлявате енергийните потоци в себе си, а за това обучение нямате нужда от партньор.

Енергийната информационна система на човека първоначално е подредена по такъв начин, че вече има тантрически потоци, които ни обединяват с Източника. Ето защо, когато изучаваме Тантра, няма нужда да изграждаме енергийни потоци от самото начало – трябва да се обърнем към това, което работи в нас от самото ни раждане. Тантрическите потоци, които ни обединяват със Създателя, винаги циркулират в нас – просто трябва да си припомним как да ги забелязваме и да се научим как да ги управляваме.

Точно както се раждаме с РЕЙКИ и се приспособяваме към потока на РЕЙКИ, енергията не е ритуал, в който получаваме това, което никога не сме имали, а процес, в който ставаме осъзнати в себе си за това, което винаги е било в нас. По същия начин е и с Тантра – ние сме родени и живеем през целия си живот в състояние на тантрично обединение с Бога и всичко, което се изисква от нас, е да забележим в себе си вече съществуващите тантрически потоци. Едва когато ги намерим в себе си отново, можем да ги коригираме и използваме и след това да ги споделим по същия начин с нашата половинка.

В популярните текстове на Тантра често се казва, че мъж се отнася към жена като богиня, а жената се отнася към мъжа като към божество. И това не е ролева игра, а духовна практика.

Основната линия е, че Бог живее и се проявява чрез нас и в същото време Бог живее и се проявява чрез всичко във Вселената. Точно на тази база тантрическите потоци обединяват божествения принцип в нас с божественото начало на Вселената. Това означава, че Източникът се влива в себе си и циркулира между душата ни и душата на Вселената и тези циркулиращи потоци на Твореца са и тантрическите енергийни потоци.

В моногамната Тантра всичко е едно и също, само Бог циркулира между душите на мъжа и жената. Тъй като Бог живее и се рпоявява в душата на мъжа и в душата на жената, всеки практикуващ Тантра точно като Създателя се влива в себе си чрез мъжа и жената. Тантрическите потоци обединяват душата ни с душата на Вселената, а ние се раждаме с тантрическите потоци, които обединяват душите.

Ако можем да усетим, приемем и управляваме тантрическите потоци, които ни обединяват с Бога, това означава, че можем да изградим едни и същи тантрически потоци между нашата душа и душата на нашата половинка.

В семинара Тантра РЕЙКИ ще получите техники за развиване на способността си да усещате, приемате и управлявате тантрическите потоци. Ако го направите и си припомните, че вие сте Бог в развитие, тогава ще го направите и с вашата половинка.

Добре дошли в Тантра РЕЙКИ!

Добре дошли в света на любовта и хармонията!

Тантара РЕЙКИ – Лечение на сърцето, изцеление на живота, изцеление на съзнанието.

Запишете се за семинара за обучение и инициация в Първо ниво ТУК 

или

се свържете с мен ако имате въпроси:

Ива Митева-Славчева, Мастер РЕЙКИ и лайф коуч

ivamitevaslavcheva@gmail.com

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s