РЕЙКИ ПОМАГА ПРИ БЕЗСЪНИЕ

През последните няколко години слушам твърде много притеснения от хора, които имат проблеми със съня – липса на здрав сън, събуждане прекалено рано, събуждане в полунощ, неспособност за заспиване, стресиращи сънища, кошмари, усещане за сънливост иумора през деня, раздразнителност, безпокойство и т.н. Повечето от оплакванията идват от значително по-младата аудитория. Някои от тези симптоми се дължат на това, че на малките деца, възрастните или болните членовена семейството в къщата трябва да им се обръща внимание, докато останалите се дължат на нередовни или продължителни работни часове, стрес или прекомерноизползване на компютри и електронни приспособления или социални медии.

Всички изброени по-горе симптоми могат дабъдат определени като безсъние. Всеки един от нас страда от безсъние, в даденмомент от времето. Ако не се обръща внимание, това може да доведе до допълнителни усложнения, включително хипертония, сърдечни проблеми, депресия, мигрени, киселини и др.

Как да се справим с безсънието с помощта на рейки и ангелите?

Има красива медитация при безсъние, която правя и препоръчвам. Опитайте! И ще заспите за секунди:

 1. Легнете на леглото си, поемете 5 дълбоки вдишвания.
 2. Отпуснете напълно тялото си от пръстите на краката си до главата си.
 3. Призовете Архангел Михаил да стои до вас, да ви защитава и да ви остави да спите спокойно. Също така се призовете вашитедуховни водачи и РЕЙКИ Мастери.
 4. Сега си представете, че сте покрити с въображаемо одеяло или можете просто да се покриете под своето одеяло.
 5. Сегапоставете символите както следва: CKR, SHK и отново CKR на одеялото и ги активирате. Ако сте Мастер, добавете допълнително DKM. Накрая отново пуснете HSZSN и CKR. Нека одеялото да бъде заредено с Рейки, с намерение да заспите. Можете да кажете „Нека Рейки ми помогне да заспя дълбоки красив сън, а на сутринта да се събудя бодра, здрава, все по-добре и всепо-добре по волята на Бог и за най-висше благо и добро.“ Можете да използвате и нещо ваше като думи, но да бъде в положително утвърждение.
 6. Сега призовете Архангел Рафаил и го помолете да ви покрие под смарагдовото си одеало. Можете да го помолите да ви помогне да заспите дълбоко и да ви излекува докато спите. Можете да го помолите да ви помогне да се справите с всички тревоги, и да имате пореднаталека нощ.
 7. Можете също така да помолите Архангел Азарел да ви помогне да освободите всякакъв стрес, който ви държи далеч от добър сън.
 8. Можете да призовете Архангел Гавраил да ви помогне да имате светли, красиви, радостни и щастливи визии в съня си.
 9. Вероятносте заспали, ако не е това, което можете да направите.
 10. Започнетеда броите от 10 назад 10 … 9 … 8 … 7 … 6 … 5 … 1. Посъветвайте се сАнгелите и РЕЙКИ да ви помогнат да потънете в дълбок сън. Можете дори дакажете: „Спя добре тази вечер иставам свежа и здрава утре сутринта„.
 11. До сега сте определено в най-дълбокия сън.

Правете тези точки в продължение на 21 дни и излекувайте напълно безсънието.

Можете да прилагате точно същата техника на вашите клиенти, деца, съпруг или семейство – за всеки, който се бори с безсъние. Това работи с превъзходни резултати.

Тази техника ми помогна на мен и вярвам ще ви помогне и на вас да заспите.

Останете благословенни, усетете блаженството на съня, спокойствието и здравото тяло и ум.

Любов и светлина!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s