ФЛАВОН – ЗДРАВЕ И УСПЕХ

Като човек оцелял след Covid19 и родител на малко дете се убедих, че няма по-важно за един човек от здравето – неговото лично, на децата му, на семейството му.

Какво всъщност е здравето?

Здравето е способността на тялото да се адаптира. Целта е да остаряваме здравословно и красиво, да увеличим броят на годините без лекарства. Един от основните фактори за стареенето е т. нар. оксидативен стрес, причинен от външни и вътрешни фактори. Дишането е в основата на нашия живот и нашата естествена смърт. Външните оксидативни ефекти (например тютюнопушене, UV/електромагнитно лъчение, химическо замърсяване и др.) и поетият от тялото ни кислород създават така наречените реактивни форми, сред които силно реактивните свободни радикали имат специфични физиологични ефекти. Те включват оксидантни ефекти, които увреждат нашите клетки и органи, тоест водят до патологии, ускоряват стареенето ни. Когато количеството на тези реактивни форми надвишава необходимото и антиоксидантната защитна система на нашето тяло не може да неутрализира излишъка или вредата, която те причиняват на нашето здраве, ние страдаме от оксидативен стрес, който влошава здравето ни.

Защо да ядем ФЛАВОН?

Важно е самите ние да развиваме и поддържаме антиоксидантна система, основана на правилното хранене, хранителни добавки и начин на живот с осъзнавване за здравето. Основата на ФЛАВОН са растителни (плодове, зеленчуци, гъби, зърнени храни) храни и добавки. По този начин можем да приемаме най-важните антиоксиданти на растителна основа, полифенолите, включително флавоноидите. Флавоноидите имат широк спектър от доказани, благоприятни за здравето, физиологични ефекти. Те действат заедно, а не поотделно, поради което сложните растителни хранителни вещества са за предпочитане. Бионаличността и растителните влакна (пребиотици), които поддържат гъбичните продукти и чревните бактерии, образувани в червата и в храносмилателния тракт, играят важна роля за ефектите на флавоноидите.
Продуктите на Flavon са натурална смес от сложни растителни вещества в специфични пропорции с добра бионаличност и пребиотични ефекти. Това са хранителни добавки, съдържащи само естествени вещества, безопасни са и могат да помогнат на тялото ни да функционира и остарява здравословно. Могат да бъдат консумирани от всеки – от бременните, бебетата, децата, тийнеджърите, младежите, родителите ни и дори прародителите ни.

ФЛАВОН вече се превърна в начин на живот за стотици хиляди хора. Крайъгълният камък на концепцията на Flavon е нищо по-малко от здравословен, успешен, предизвикателен, свободен живот, който е богат на личностно развитие.

Мисията ми като здравословен коуч на ФЛАВОН е да предоставя на себе си, семейството си и на много хора възможност за по-здравословен и по-успешен живот, за да могат да постигнат финансов и морален успех, докато помагат на другите.

Трябва да вземем мерки за своето здраве. Продуктите на Flavon могат да помогнат!

#коучинг

#здравословнохранене

#въвформа

#искамбебе

#проблемнозабременяване

#weightloss

#tobeinfit

#infit

#great40

#great50

#lifehak

#biohak

#lifecoach

#coach

#fertility

Реклама

Един отговор на “ФЛАВОН – ЗДРАВЕ И УСПЕХ

  1. Pingback: КАКВО ПРАВИ ФЛАВОН ПРОДУКТИТЕ УНИКАЛНИ? | Да живееш мечтите си·

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s