FLAVON

Flavon се превърна в избор на начин на живот за стотици хиляди хора. Основната концепция на Flavon max Club има за цел да създаде здравословен, успешен, свободен живот, пълен с предизвикателства и богат с възможности за подобряване на вашата личност и вашия живот.

Моята цел е да демонстрирам възможността за по-здравословен и по-успешен живот на милиони хора, да им помогна да постигнат финансов и морален успех, като помагаме на себе си и на другите.

Защо Flavon

Ежедневно нашето тяло трябва да устои на атаката на над 10 000 реактивни окислители и свободни радикали. Тази атака идва от замърсената околна среда, стреса, лекарствата, лошата храна и неправилният начин на живот (алкохол, цигари и др.). Естествената защита срещу тях са биофлаваноидите съдържащи се в плодовете и зеленчуците, но след откъсването те са изложени на окислителни процеси, които унищожават тяхното полезно действие.

Студеното пресоване под ваккум избягва окислителните процеси и запазва веществата живи и свежи, биофлавоноидите запазват всичките си полезни свойства. Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита по този метод, който постига изключително висока усвояемост от 98%. В продуктите не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

FLAVON са унгарски продукти базирани върху разработки на носителя на Нобелова Награда за физиология и медицина унгарски учен Алберт Сент-Дьорди (откривател на Витамин С) и неговия ученик проф. Д-р Золтан Динья. Технологията, както споменахме, позволява да се отделят биофлавоноидите, минералите, витамините и ензимите, без да бъдат разрушени или деактивирани. Притежават множество международни награди и сертификати, включително HALAL и KOSHER.

Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства, но те също така предпазват нашето тяло и въздействат благоприятно при широк спектър от заболявания:

 • Силно намаляват оксидативния стрес
 • Укрепват имунитета
 • Намаляват риска от инсулти, сърдечни заболявания и инфаркт
 • Възстановяват мозъчната дейност и паметта
 • Възпрепятстват растежа на туморните клетки
 • Подпомагат остротата на зрението и предпазват от заболявания на очите
 • Намаляват нивата на холестерола
 • Защитават от инфекции на уринарния тракт
 • Имат ползотворно действие при състояния като диабет, остеоартрит и атеросклероза
 • Имат силно антивирусно действие

Aкo желаете да научите повече за продуктите на Flavon или да станете дистрибутор, може да ми пишете ivamitevaslavcheva@gmail.com и аз ще се свържа с Вас.

Връзка към официалния сайт на ФЛАВОН ТУК

Flavon Peak Boost

Flavon Peak Boost съдържа съставки и 98% плодове. Разработен е за възрастни, които искат да бъдат активни и да се зареждат с енергия по един здравословен начин. Той е стимулиращ продукт, който може да намали чувството на умора и негативните ефекти от стреса. Освен активните вещества съдържа и Гуарана, източник на кофеин, осигуряващ продължителен стимулиращ ефект, и както всички продукти на Флавон има мощно антиоксидантно действие.

Характеризира се с голямо количество Витамин С, високи нива на диетични фибри, протеини, полизахариди и биофлавоноиди, както и фитохимикали с мощни антиоксидантни свойства. Съставките имат синергичен ефект, който допринася за подобряване на психическото и физическото състояние.


ДЕЙСТВИЕ:

–  Подобрява умственото и физическо състояние

–  Намалява чувството на умора

–  Мощно антиоксидантно действие

–  Подхранва организма с много на брой различни хранителни вещества, включително аминокиселини, фибри, биофлаваноиди, витамини, минерали и т.н.

–  Подобрява концентрацията и паметта

СЪСТАВ:

Флавон Пийк Бууст има 7 съставки (Ананас, Ябълка, Черна арония, Череша, Опунция, Нони, Гуарана) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект. Съдържа Витамин С, Кофеин и 98% плодове.

Ананас: богат на Витамин С, съдържа също Витамин В, калций, магнезий, желязо, фосфор, манган, цинк и калий; ензими, които спомагат за правилното разграждане на протеините; аминокиселини необходими за производството на серотонин

Ябълка: съдържа богат набор от флавоноиди, фибри, пектин

Арония: богат на флавоноиди и антиоксиданти, съдържа Витамини В1, В2, В6, В9, В12, С, Н, А, Е, К

Череша: повишава енергията и стимулира производството на меланин; богат на Витамин С, фосфор, калций, кобалт, калий, желязо

Опунция: богат на Витамини А, В1, В2, В3, В5, В6, В12, С; източник на желязо, калций, магнезий, калий, фибри, протеини, полизахариди и биофлавоноиди; подобрява метаболизма

Нони: укрепва имунната система и има мощно антиоксидантно действие

Гуарана: богат източник на кофеин; съдържа също танини, катехини, сапонини, фибри

КОЛИЧЕСТВО: 300гр. (30 сашета)

Препоръчителна дневна доза: 1 саше дневно

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК


Flavon Ruby

Flavon Ruby e продукт насочен към укрепване на имунната система и борба с вируси, настинка и грип. Той има силно изразени противовъзпалителни, антибактериални, антивирусни, противопростудни и общо укрепващи свойства. Подходящ е за всични възрасти, като отлично се съчетава с всички останали Флавон продукти и действа в перфектен синхрон с тях. В същото време съчетанието на съставките предоставя широк спектър на действие и благотворно влияние върху костите, очите, кожата, косата, кръвното налягане, вътрешните органи и системи, мозъчната дейност, хормоналната система; действа срещу целулит, анемия, алергии.

Той е с най-висока антиоксидантна стойност: Общата стойност ORAC 6.0 на Ruby by Flavon е 581.165 qmol TE/100 гр. Мощното му антиоксидантно действие предотвратява преждевременното стареене на клетките и вредното влияние на свободните радикали върху организма.

Една мерителна лъжичка на ден е напълно достатъчна (мерителната лъжичка е вътре в комплекта).

Флавон Руби е лимитиран продукт

СЪСТАВ:

Флавон Руби съдържа: Нар, Касис, Арония, Вишни, Череши, Облепиха (морски зърнастец). Те са специално подбрани за да се постигне синергичен ефект.

КОЛИЧЕСТВО: 180гр.

Препоръчителна дневна доза: 1 мерителна лъжичка на ден; да се смуче, а не да се гълта веднага, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за минимум 30 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Complex Pack

Flavon Complex Pack е нов продукт разработен за ефективно контролиране на теглото, без изтощаване на организма и без лишаване от хранителни вещества. Също така укрепва мускултурата и костите, подобрява физическото представяне. Съдържа изцяло растителни протеини и е много подходящ за вегетарианци и вегани. Богатия набор от витамини и минерали допринася за нормалния енергиен метаболизъм, за намаляване на умората, за защита на клетките от оксидативен стрес.

Идеален е и за спортисти, фитнес практикуващи и всички, които искат до укрепят мускултурата си. Всичко зависи от начина на използване:

За контрол на теглото: Заместете едно или две основни хранения през деня

За укрепване на мускултурата: приемайте след хранене, 1-2 пъти на ден

ДЕЙСТВИЕ:

–  Контрол на теглото без гладуване и изтощаване на организма

–  Подобрява физическото състояние

–  Укрепва мускултурата

–  Има мощно антиоксидантно действие

–  Подхранва организма с много на брой различни хранителни вещества, включително аминокиселини, фибри, биофлаваноиди, витамини, минерали и т.н.

СЪСТАВ:

Продуктът е без глутен и соя и е с ниско съдържание на мазнини. Съдържа растителни протеини и фибри, незаменими аминокиселини (L-аргинин, L-лизин, L-метионин и L-карнитин), алфа-липоева киселина, минерали (Mg, Zn, Ca, Cu), Витамини А, С, D, E, B комплекс (B1, B2, B3, B5, B6, B9).

КОЛИЧЕСТВО: 1000гр. (20 сашета х 50гр)

Препоръчителна дневна доза: 1-2 сашета дневно.

Поръчай от ТУК

Flavon Kids

Flavon Kids е разработен специално за детското и юношеско здраве. Съдържа основни вещества необходими за правилното развитие. Подпомага процеса на растене и обогатява хранителния режим, укрепва имунната система и зрението; засилва устойчивостта против простудни заболявания, вируси и грип; подпомага преодоляването на възпалителни процеси, хронични състояния, успокоява психиката и подпомага когнитивните функции.

Като всички продукти на Flavon и този има силни антиоксидантни свойства. Съдържа пълен комплекс от Витамини група B, Витамин С и Фолиева киселина, което превръща продукта в мощно средство за укрепване на организма. Витамините от група B на практика участват в работата на всички органи и системи. Витамин С укрепва имунната система, а Фолиевата киселина намалява отпадналостта и спомага за нормалното образуване на кръвните клетки.

Флавон Кидс е насочен и към здравето на бременните, кърмещите жени или жени, които се подготвят да забременеят. Има благотворно влияние при женски проблеми, особено в комбинация с Flavon Protect (хормонални проблеми, нередовен или болезнен цикъл, смущения в репродуктивните способности, кисти на яйчниците и други).

Една лъжичка на ден е достатъчна: антиоксидантната стойност на дневната доза е 14,754 T-ORAC. Продукта е много подходящ и за всички останали възрастови групи.

Важно е да се знае, че в основата на почти всяко здравословно отклонение (особено при настинка, вируси, грип) лежи активирането на процесите на Оксидативен стрес. За това, освен за здравословния проблем, е необходимо да се погрижим и за повишеното количество свободни радикали. Flavon Kids успешно помага и на двата фронта: от една страна се бори с възпалителните процеси, а от друга с оксидативния стрес.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

Връзка към официалния сайт на продукта ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

– Ефективно средство при възпалителни процеси, настинка, вируси, грип, алергии и астми; Повлиява и неврологични проблеми при децата

– Силно антиоксидантно действие, предпазва от вредното действие на свободните радикали

– При женски проблеми се препоръчва комбиниран прием на Kids и Protect

– Действа бързо при първите симптоми на разболяване, като се дава по 1 мерителна лъжичка на 2-3 часа

– Общо укрепване на организма и зрението, препоръчителен при вирусни заболявания за всички възрасти

– Витамините от група B са изключително важни за нормалното функциониране на организма. Те играят важна роля в клетъчния метаболизъм, превръщането на храната в енергия, деленето на клетките и на практика участват в работата на всички органи и системи.

– Витамин С допринася за правилното функциониране на имунната и нервната система, предпазва клетките от оксидативен стрес; намалява умората и изтощението; допринася за производството на колаген; необходим е за правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите.

– Фолиевата киселина допринася за намаляването на умората и отпадналостта, както и нормалната функция на имунната система и образуването на кръвните клетки.

СЪСТАВ:

Флавон Кидс съдържа 6 съставки: Боровинка, Вишна, Къпина, Касис, Цвекло, Облепиха (морски зърнастец). Те са специално подбрани за да се постигне синергичен ефект. Продукта съдържа също витамини (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, Биотин /H/) и Фолиева киселина.

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

За деца между 2-4 години: 1 мерителна лъжичка дневно

За деца между 5-10 години: 1 мерителна лъжичка 2 пъти дневно, след хранене.

За бременни: 1 мерителна лъжичка 2 пъти дневно, от средата на бременността нататък.

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина

Поръчай от ТУК

Flavon Joy

Flavon Joy е с най-силни антиоксидантни свойства от премиум серията, стойността на дневната доза е 60,606 T-ORAC. Той има какаов вкус и е подходящ за всички възрасти (от деца до най-възрастни), също и бременни или кърмещи. Препоръчва се и за хора изложени на стрес, спортисти или хора имащи нужда от енергизиране. Продукта дава сила и енергия, укрепва тялото и умствената дейност. Има благотворно влияние върху очите и мозъка. Спира възпалителните процеси и укрепва имунната система, регулира апетита към сладко, укрепва половата система при двата пола.

Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита от екологично чисти плодове и зеленчуци, чрез студено пресоване във вакуум. По този начин се съхраняват живи всички полезни вещества и биофлавоноидите, и се постига изключително висока усвояемост от 98%. Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства. Не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е продукт със запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Това е иновативен унгарски продукт, резултат на дългогодишни изследвания. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

ДЕЙСТВИЕ:

–  Дава сила и енергия, укрепва тялото

–  Подобрява умствената дейност, концентрацията и паметта

–  Укрепва имунната система и спира възпалителните процеси

–  Регулира апетита към сладко (задоволява апетита без странични ефекти)

–  Укрепва половата система при двата пола

–  Подобрява функциите на мозъка и очите

–  Мощен антиоксидант

–  Много подходящ за спортисти, при чести натоварвания, при изтощение, липса на енергия, възрастни хора

СЪСТАВ:

Флавон Джой е съставен от плодове и зеленчуци (12 на брой: Какаови зърна, Нар, Бета-глюкан, Вишна, Канела, Червена боровинка, Тиква, Шипка, Арония, Куркума, Касис, Цвекло) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект.

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Peak Future

Flavon Peak Future е продукт от специална серия, съчетава в себе си ползите от плодовете, зеленчуците и растителните масла. Разработен е за детското и младежко здраве, за бременни, но е подходящ и за всички възрасти. Мощно подхранва тялото с голям брой витамини, ценни минерали, ензими, аминокиселини, каротеноиди и пигменти. Подобрява мозъчната дейност, сърдечно-съдовата система, укрепва паметта и очите, заздравява кожата и косата. Има силно подобрено антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е една от най-високите 74,640 T-ORAC.

Съдържа Омега 3 и Омега 6, които не могат да се синтезират от човешкото тяло и трябва да се приемат редовно с храната. Те са изключително важни за здравето, метаболизма и правилната работа на сърдечно-съдовата система, нерваната система, мозъка, зрението. Подобряват мускулния тонус и здравето на кожата. Имат противовъзпалителни свойства и спомагат за регенерация на клетките.

Омега-3 мастните киселини са от изключителна важност за здравето и правилното функциониране на сърдечносъдовата, нервната система и мозъка. Те имат силни противовъзпалителни свойства и помагат на клетките да регенерират по правилен начин.

Може да се комбинира добре с други продукти на Flavon. Удобен за носене и употреба по време на път.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

–  Подхранва развиващият се детски и младежки организъм, незаменим при бременни

–  Подобрява зрението и мозъчната дейност, укрепва паметта; необходим за правилното развитие на учащите се деца

–  Подхранва организма и го предпазва от оксидативен стрес

–  Заздравява кожата и косата

–  Укрепва сърдечно-съдовата система, нервната система и имунната система

–  Подобрява възстановителните процеси при прием на медикаменти и различни терапии

–  Подобрява метаболизма

СЪСТАВ:

Флавон Пийк Фючър има 15 съставки (Тиквено масло, Масло от семена на касис, Орех, Нар, Ябълка, Манго, Годжи Бери, Ягода, Ацерола, Цвекло, Морков, Тиква, Черен бъз, Бета-глюкан, Екстракт от гроздови семки) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект. Съдържа Омега 3, Омега 6, протеини с високи хранителни стойности, ензими и аминокиселини, каротеноиди, пигменти и др.

КОЛИЧЕСТВО: 300гр. (30 сашета)

Препоръчителна дневна доза:

За деца между 3-5 години: 1/2 саше дневно, след отварянето да се съхранява в хладилник и да се консумира до 24ч.

За деца над 5 години и възрастни: 1/2 или 1 саше дневно.

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 30-60 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Green

Flavon Green е предимно зеленчуков продукт насочен към пречистването на организма, храносмилателната система, жлъчката и черния дроб. Той освобождава организма от токсини и тежки метали, същевременно подхранва тялото с голям брой витамини и ценни минерали, и както всеки продукт на Flavon има силно антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е 12,072 T-ORAC.

Съдържа голямо количество фибри и прави страхотна комбинация с Flavon Protect, осигурявайки пълен набор от хранителни вещества от плодовете и зеленчуците. Съдържа глутен.

Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита от екологично чисти плодове и зеленчуци, чрез студено пресоване във вакуум. По този начин се съхраняват живи всички полезни вещества и биофлавоноидите, и се постига изключително висока усвояемост от 98%. Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства. Не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е продукт със запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Това е иновативен унгарски продукт, резултат на дългогодишни изследвания. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

ДЕЙСТВИЕ:

–  Пречиства организма и храносмилателната система, жлъчката и черния дроб

–  Освобождава тялото от токсини и тежки метали

–  Подобрява работата на червата и помага за регулиране на теглото

–  Подхранва организма и го предпазва от оксидативен стрес

–  Укрепва имунната система

СЪСТАВ:

Флавон Грийн има 11 съставки (Спирулина, Чесън, Облепиха, Спанак, Магданоз корен, Целина корен, Броколи, Житна трева, Моркови, Зелен чай, Грейпфрут) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект:

Спирулина – Cпиpyлинaта е Супер храна, която съдържа всичко необходимо за живота на клетката: протеини, микро и макро елементи, пигменти,  ненаситени мастни киселини, амино-киселини, витамини и т.н. Особено голямо е съдържанието на протеини, Желязо и Витамин B1.

     Чесън – съдържа Витамини А, В1, В2, B6 и С, манган, селен, желязо, мед, калий, фосфор, калций. Неговата консумация намалява вредния LDL-холестерол в кръвта ни и също така е признат естествен антибиотик, предпазва от заболявания и инфекции. Прави имунната система по-силна и устойчива на вирусни инфекции.
     Облепиха (морски зърнастец) – тя се характеризира с широк спектър на флавоноидни съединения, калий, фосфор, желязо и богато антиоксидантно съдържание, провитамин А /каротин/, витамините B1, B2, PP, Витамин С. Използва се при отслабен имунитет, изгаряния, рани, язви, кожни заболявания, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, неврологични заболявания, чернодробни заболявания и много други.

     Спанак – съдържа Витамин К, бета-каротин, лутеини и естествени каротиноиди, флоаноиди, хлорофил, Калии и фолиева киселина. Понижава кръвното налягане, подобрява кръвообращението и защитава стомашната лигавица.

     Магданоз корен – съдържа калций, витамини от група В, Витамини А, Ц, К, B9, желязо, магнезий, калций и калий, фибри, стимулира храносмилането, укрепва сърцето и кръвоносните съдове, балансира кръвното налягане, подобряване еластичността на стените на съдовете. Витамин К е важен в превенцията на остеопороза.

Целина корен – те е богата на калций, фосфор, магнезий, желязо и микроелементи, летливи масла и флавоноиди, Витамин А. Нормализира pH-то на организма, помага при борбата с раковите клетки, мощен антиоксидант, понижава нивата на холестерол в кръвта, има естественият слабителен ефект, има
противовъзпалително действие, подобрява работата на бъбреците и нервната система.

Броколи – съдържа калий, калций, магнезий, натрий, желязо, цинк и фосфор. Те са богати на растителни флавоноиди, индоли и изоцианати, Витамин С, Витамин К, зеаксантин, лутеин, бета-каротин и др. Понижават нивата на холестерола, те са средство за неутрализиране на възпалителните процеси в организма, помагат за заздравяне на костите.
     Житна трева – Супер храна, съдържа Витамини В комплекс, Витамин С и много микроелементи и ензими, Витамини А. Съдържа калций, фосфор, мед, магнезий, натрий и калий, съдържа органично желязо, лесно усвоимо за организма. Пречиства черния дроб. Има ефект и при косопад.

     Моркови – съдържа бета-каротин, но и други каротини. Те са богати на антиоксиданти, витамини и фибри. Каротените се преобразуват във Витамин А в черния дроб и подпомагат зрението и здравината на кожата. Съдържат още мед, калций, калий, манган и фосфор.

     Зелен чай – има антиоксидантна активност и унищожава бактериите в устната кухина, които причиняват възпаление на гърлото и венците; Намалява кръвното налягане, има успокояващо и релаксиращо действие, антибактериално и противовирусно действие. Зеленият чай намалява холестерола, помага за регулирането на нивата на кръвната захар, ускорява метаболизма.

     Грейпфрут – има високо съдържание на витамин С и пектин и е богат на калций, фосфор и магнезий, калий, ликопен, калций, фосфор. Има високо съдържание на фибри, биофлавоноиди, които предпазват от сърдечни заболявания, ускорява метаболизма, помага при умора, треска, диабет, запек, диспепсия, проблеми с уринирането, безсъние.

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Green Plus

Flavon Green Plus е зеленчуков продукт с подобрени свойства в сравнение с базовата версия. Съдържа допълнителни съставки – Артишок, Аспержи, Моринга, Куркума и Бета-глюкани, които усилват пречистващото, противовъзпалителното и укрепващото действие. Той освобождава организма от токсини и тежки метали, същевременно подхранва тялото с голям брой витамини и ценни минерали, и има силно подобрено антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е два пъти по-голяма от базовия продукт 20,556 T-ORAC.

Съдържа голямо количество фибри и прави страхотна комбинация с Flavon Protect или Flavon Joy, осигурявайки пълен набор от хранителни вещества от плодовете и зеленчуците. Не съдържа глутен или чесън.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

–  Пречиства организма и храносмилателната система, жлъчката и черния дроб

–  Освобождава тялото от токсини и тежки метали

–  Намалява вредното влияние на медикаментите и съкращава възстановителния период
–  Подобрява състоянието на кожата и косата, помага при алергии и обриви. 

–  Подобрява работата на червата и помага за регулиране на теглото

–  Подхранва организма и го предпазва от оксидативен стрес

–  Укрепва имунната система

СЪСТАВ:

Флавон Грийн Плюс има 12 съставки (Артишок, Бета-глюкан, Куркума, Портокал, Моринга, Аспержи, Броколи, Облепиха (морски зърнастец), Зелен чай, Морков,  Спирулина, Спанак) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект:

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Peak Veggie

Flavon Peak Veggie съдържа 11 съставки и съчетава в себе си ползите от зеленчуците и растителните масла. Разработен е за всички възрасти. Пречиства организма, храносмилателната система, жлъчката и черния дроб. Освобождава организма от токсини и тежки метали. Същевременно подхранва тялото с голям брой витамини, минерали и ценни хранителни вещества. Има подобрено антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е 24,450 T-ORAC.

Съдържа Омега 3 и Омега 6, които не могат да се синтезират от човешкото тяло и трябва да се приемат редовно с храната. Те са изключително важни за здравето, метаболизма и правилната работа на сърдечно-съдовата система, нерваната система, мозъка, зрението. Подобряват мускулния тонус и здравето на кожата; имат противовъзпалителни свойства и спомагат за регенерацията на клетките, тъй като са част от техните мембрани; участват във формирането на някои хормони и поддържат хормоналния баланс; участват в процесите свързани с холестерола.

 
Омега-3 мастните киселини са от изключителна важност за здравето и правилното функциониране на сърдечносъдовата, нервната система и мозъка. Те имат силни противовъзпалителни свойства и помагат на клетките да регенерират по правилен начин.

Може да се комбинира добре с други продукти на Flavon. Удобен за носене и употреба по време на път. Подходящ за бременни.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

–  Пречиства организма и храносмилателната система, жлъчката и черния дроб

–  Освобождава тялото от токсини и тежки метали, помага при прием на медикаменти

–  Подобрява работата на червата и помага за регулиране на теглото

–  Подхранва организма и го предпазва от оксидативен стрес, подобрява състоянието на кожата и мозъчната дейност

–  Укрепва имунната система

–  Подобрява метаболизма

СЪСТАВ:

Флавон Пийк Веджи има 11 съставки (Домат, Шипка, Фурми, Киви, Артишок, Земна ябълка, Тиква, Моринга, Шийтаке и масла от Коноп, Чия, Моринга) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект. Съдържа Омега 3, Омега 6, вещества като хлорофил, бета-каротин и ликопен (най-силните защитни пигменти), полезни антиоксиданти, които имат положителни ефекти в различни части на тялото, вещества с важна роля в транспорта на кислород в кръвта, комуникацията между клетките, в растежа и в няколко други важни клетъчни и органични процеси, и др.

КОЛИЧЕСТВО: 300гр. (30 сашета)

Препоръчителна дневна доза:

За деца между 3-5 години: 1/2 саше дневно, след отварянето да се съхранява в хладилник и да се консумира до 24ч.

За деца над 5 години и възрастни: 1/2 или 1 саше дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 30-60 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Protect

Flavon Protect е плодов продукт насочен към здравето на сърдечно-съдовата система, но също така предлага комплексна защита на тялото от свободните радикали, вредната околна среда, стреса или токсини. Има още благотворно влияние върху очите, мозъка, костите, бъбреците и общото укрепване на организма. Антиоксидантната стойност на дневната доза е 14,514 T-ORAC.

Съдържа голямо количество фитоестрогени, мулекулярно подобни на естрогена, който е жизнено важен за хормоналния баланс и половите функции. При жените той отговаря за развитие и регулиране на репродуктивната система, вторичните полови белези и регулиране на менструалния цикъл. При мъжете е изключително важен за простатата и сексуалната функция, за либидото, еректилната функция и сперматогенезата. Естрогенът е от съществено значение и за мускулите, костите; белодробната, чернодробната и чревната функция; имунната система и психичното здраве.

Flavon Protect в комбинация с Flavon Kids е силно оръжие при женски проблеми.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

–  Защита и укрепване на сърдечно-съдовата система

–  Защита и общо укрепване на организма

–  Подобрява функциите на мозъка и очите, оказва благоприятно действие след инсулти

–  Благоприятства при женски проблеми (щитовидна жлеза, болезнен и нередовен цикъл, кисти на яйчниците, репродуктивни проблеми). Мощно средство в комбинация с Flavon Kids.

–  Силен антиоксидант

–  Благоприятства при бъбречни, циститни и пикочо-полови оплаквания

–  Много от съставките на продукта съдържат големи количества Витaмин C, който укpeпвa имyннaтa cиcтeмa, спомага oбpaзyвaнето на кoлaгeн, кoйтo e oт cъщecтвeнo знaчeниe зa гpижaтa зa кoжaтa и пpoтив cтapeeнe

–  Укрепва ставите

–  Много подходящ за възрастни хора

СЪСТАВ:

Флавон Протект е съставен от плодове (8 на брой: Червена боровинка, Тиква, Черен бъз,  Шипка, Касис, Вишни, Арония, Гроздови семки) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект:

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Max Plus

Flavon Max Plus е плодово-зеленчуков продукт от премиум серията. Има подобрени свойства и съдържа две допълнителни съставки – Ацерола и Нар. Също е насочен към пречистването на кръвта, подобряването на нейния състав и понижаването на нивото на захарта. Той разрежда кръвта и предотвратява образуването на тромби. Също така подобрява зрението и мозъчната дейност, за това е много подходящ за хора, които силно ги натоварват. Същевременно подхранва тялото с голям брой витамини и ценни минерали, и има силно подобрено антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е четири пъти по-голяма от базовия продукт 42,306 T-ORAC.

Заради разреждането на кръвта е важно да не се приема от хора приемащи медикаменти с тази цел, без предварителна консултация с лекар. Не се препоръчва и при хора преди или след хирургически операции. Ако приемате медикаменти коригиращи кръвното налягане се консултирайте с лекар и следете показателите си. Първоначално през първите дни на прием е възможно повишаване на кръвното след което следва да се нормализира.

Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита от екологично чисти плодове и зеленчуци, чрез студено пресоване във вакуум. По този начин се съхраняват живи всички полезни вещества и биофлавоноидите, и се постига изключително висока усвояемост от 98%. Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства. Не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е продукт със запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Това е иновативен унгарски продукт, резултат на дългогодишни изследвания. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

ДЕЙСТВИЕ:

–  Пречиства кръвта и подобрява нейния състав, намалява кръвната захар

–  Разрежда кръвта и предотвратява образуването на тромби

–  Подобрява зрението и мозъчната дейност

–  Подхранва организма и го предпазва от оксидативен стрес

–  Намалява холистерола и прави супер комбинация с Flavon Protect, заедно предлагат подобрена грижа за кръвта и кръвоносната система

–  Укрепва имунната система

СЪСТАВ:

Флавон Макс Плюс има съставки (Черен бъз, Боровинки, Облепиха, Касис, Червено грозде, Цвекло, Женшен, Ацерола, Нар) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект:

     Черен бъз – съдържа голямо количество Витамини B1, B2, B6, Витамин С, Желязо, Пигменти и фолиева киселина; голям брой флавоноиди. Има силни антиоксидантни свойства, укрепва имунната система, притежава изразени противовъзпалителни, противовирусни и противоракови свойства. Използва  се срещу простудни и бъбречни заболявания, за нормализиране на високо кръвно, срещу остра кашлица, подагра, хемороиди, анемии.

     Боровинки – съдържат Витамини В1, В2, С, диетични фибри, минерали, антиоксиданти, калий, манган, мед, желязо и цинк. Стимулират мозъчната дейност и подобряват зрението.

     Облепиха (морски зърнастец) – тя се характеризира с широк спектър на флавоноидни съединения, калий, фосфор, желязо и богато антиоксидантно съдържание, провитамин А /каротин/, витамините B1, B2, PP, Витамин С. Използва се при отслабен имунитет, изгаряния, рани, язви, кожни заболявания, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, неврологични заболявания, чернодробни заболявания и много други.
     Касис – съдържа много активни вещества, Витамин А, Витамини B1,B5,B6, Витамин Е, Желязо, манган, Мед, съдържанието на Витамин С е по-високо отколкото при цитрусовите плодове. Лиcтaтa oт кacиc имaт peдицa cвoйcтвa – aнтимикpoбнa, пpoтивoвъзпaлитeлна, aнтивиpycна, пpoтивooтpoвна, пpoтивopaкoва. Съдъpжa кaлий и GLА, кoeтo мoжe дa пoмoгнe зa пoнижaвaнe нa кpъвнoтo нaлягaнe и oбpaзyвaнeтo нa тpoмбoцити в кpъвoнocнитe cъдoвe. Мoжe дa пoмoгнe на тялото дa ce възcтaнoви cлeд тpeниpoвкa. Пoдoбpявa и предпазва oчнaтa фyнкция. Пpeдпaзвa oт пaтoгeни, силен aнтиoкcидaнт.
     Червено грозде – съдържа Витaмини А, B6, С, K, тиaмин, pибoфлaвин, ниaцин и фoлиeвa ĸиceлинa, ĸaлий, ĸaлций, мaгнeзий, фocфop и нaтpий, диетични фибри. Помага при нapyшeнo xpaнocмилaнe, запек, yмopa, бъбpeчни нapyшeния, пpeдoтвpaтявa oбpaзyвaнeтo нa ĸpъвни cъcиpeци.
     Цвекло – съдържа Витамини от група В, Витамин С, манган, калий, калций, фолиева киселина, желязо. Може да помогне за предотвратяване на сърдечно-съдови проблеми, ефективно е при възпалителни процеси в организма,  при анемия, помага за прочистване на токсините от тялото, пречиства кръвта, увеличава физическата издръжливост.
     Женшен – Укрепва организма, стимулира имунната система, нaмaлявa пcиxичecĸия cтpec, пoнижaвa нивoтo нa ĸpъвнaтa зaxap, пpeдпaзвa oт paĸ, пoнижaвa xoлecтepoлa, повишава силата и издражливостта на организма и намалява умората, стимyлиpa мъжĸaтa ceĸcyaлнa фyнĸция.

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Peak Fruit

Flavon Peak Fruit е продукт от специална серия, съчетава в себе си ползите от плодовете и растителните масла. Разработен е за всички възрасти за бързо справяне с вируси, грип и възпалителни процеси. Полезно средство в период на възстановяване, съставките спомагат за по-леко преминаване през химио и лъчетерапия и намаляват неблагоприятните им въздействия върху организма. Укрепва мозъчната дейност, помага при невродегенеративни заболявания и стрес. Съдържа бета глюкан, който има благоприятно въздействие върху чревната флора. Същевременно подхранва тялото с голям брой витамини и ценни минерали, и има най-силното антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е 188,224 T-ORAC.

Съдържа Омега 3 и Омега 6, които не могат да се синтезират от човешкото тяло и трябва да се приемат редовно с храната. Те са изключително важни за здравето, метаболизма и правилната работа на сърдечно-съдовата система, нерваната система, мозъка, зрението. Подобряват мускулния тонус и здравето на кожата. Имат противовъзпалителни свойства и спомагат за регенерация на клетките.

Омега-3 мастните киселини са от изключителна важност за здравето и правилното функциониране на сърдечносъдовата, нервната система и мозъка. Те имат силни противовъзпалителни свойства и помагат на клетките да регенерират по правилен начин.

Омега-3 мастните киселини са от изключителна важност за здравето и правилното функциониране на сърдечносъдовата, нервната система и мозъка. Те имат силни противовъзпалителни свойства и помагат на клетките да регенерират по правилен начин.

Омега-3 мастните киселини са от изключителна важност за здравето и правилното функциониране на сърдечносъдовата, нервната система и мозъка. Те имат силни противовъзпалителни свойства и помагат на клетките да регенерират по правилен начин.

Омега-3 мастните киселини са от изключителна важност за здравето и правилното функциониране на сърдечносъдовата, нервната система и мозъка. Те имат силни противовъзпалителни свойства и помагат на клетките да регенерират по правилен начин.

Може да се комбинира добре с други продукти на Flavon. Удобен за носене и употреба по време на път. Подходящ за деца.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

–  Мощно средство срещу вируси и грип

–  Най-мощното антиоксидантно средство

–  Помага при различни терапии и ускорява възстановяването, помага също при прием на медикаменти

–  Подобрява мозъчната дейност, укрепва зрението

–  Подобрява работата на червата

–  Подхранва организма и подобрява състоянието му

–  Укрепва имунната система и сърдечно-съдовата система

–  Подобрява метаболизма

СЪСТАВ:

Флавон Пийк Фрут има 11 съставки (Нар, Арония, Черни боровинки, Вишни, Кактусова смокиня, Цвекло, Ябълка, Бета глюкан и масло от Орех, Сусам и Облепиха) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект. Съдържа Омега 3, Омега 6, вещества с висока концентрация на антиоксиданти, полифеноли, каротеноиди, полиненаситени масла, мастни киселини от растителен произход с доказани положителни ефекти върху здравето и др.

КОЛИЧЕСТВО: 300гр. (30 сашета)

Препоръчителна дневна доза:

За деца между 3-5 години: 1/2 саше дневно, след отварянето да се съхранява в хладилник и да се консумира до 24ч.

За деца над 5 години и възрастни: 1/2 или 1 саше дневно.

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 30-60 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Max

Flavon Max е плодово-зеленчуков продукт насочен към пречистването на кръвта, подобряването на нейния състав и понижаването на нивото на захарта. Той разрежда кръвта и предотвратява образуването на тромби. Също така подобрява зрението и мозъчната дейност, за това е много подходящ за хора, които силно ги натоварват. Същевременно подхранва тялото с голям брой витамини и ценни минерали, и както всеки продукт на Flavon има силно антиоксидантно действие. Антиоксидантната стойност на дневната доза е 10,896 T-ORAC.

Заради разреждането на кръвта е важно да не се приема от хора приемащи медикаменти с тази цел, без предварителна консултация с лекар. Не се препоръчва и при хора преди или след хирургически операции. Ако приемате медикаменти коригиращи кръвното налягане се консултирайте с лекар и следете показателите си. Първоначално през първите дни на прием е възможно повишаване на кръвното след което следва да се нормализира.

Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита от екологично чисти плодове и зеленчуци, чрез студено пресоване във вакуум. По този начин се съхраняват живи всички полезни вещества и биофлавоноидите, и се постига изключително висока усвояемост от 98%. Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства. Не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е продукт със запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Това е иновативен унгарски продукт, резултат на дългогодишни изследвания. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

ДЕЙСТВИЕ:

–  Пречиства кръвта и подобрява нейния състав, намалява кръвната захар

–  Разрежда кръвта и предотвратява образуването на тромби

–  Подобрява зрението и мозъчната дейност

–  Подхранва организма и го предпазва от оксидативен стрес

–  Намалява холистерола и прави супер комбинация с Flavon Protect, заедно предлагат подобрена грижа за кръвта и кръвоносната система

–  Укрепва имунната система

СЪСТАВ:

Флавон Макс има съставки (Черен бъз, Боровинки, Облепиха, Касис, Червено грозде, Цвекло, Женшен) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект:

     Черен бъз – съдържа голямо количество Витамини B1, B2, B6, Витамин С, Желязо, Пигменти и фолиева киселина; голям брой флавоноиди. Има силни антиоксидантни свойства, укрепва имунната система, притежава изразени противовъзпалителни, противовирусни и противоракови свойства. Използва  се срещу простудни и бъбречни заболявания, за нормализиране на високо кръвно, срещу остра кашлица, подагра, хемороиди, анемии.

     Боровинки – съдържат Витамини В1, В2, С, диетични фибри, минерали, антиоксиданти, калий, манган, мед, желязо и цинк. Стимулират мозъчната дейност и подобряват зрението.

     Облепиха (морски зърнастец) – тя се характеризира с широк спектър на флавоноидни съединения, калий, фосфор, желязо и богато антиоксидантно съдържание, провитамин А /каротин/, витамините B1, B2, PP, Витамин С. Използва се при отслабен имунитет, изгаряния, рани, язви, кожни заболявания, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, неврологични заболявания, чернодробни заболявания и много други.
     Касис – съдържа много активни вещества, Витамин А, Витамини B1,B5,B6, Витамин Е, Желязо, манган, Мед, съдържанието на Витамин С е по-високо отколкото при цитрусовите плодове. Лиcтaтa oт кacиc имaт peдицa cвoйcтвa – aнтимикpoбнa, пpoтивoвъзпaлитeлна, aнтивиpycна, пpoтивooтpoвна, пpoтивopaкoва. Съдъpжa кaлий и GLА, кoeтo мoжe дa пoмoгнe зa пoнижaвaнe нa кpъвнoтo нaлягaнe и oбpaзyвaнeтo нa тpoмбoцити в кpъвoнocнитe cъдoвe. Мoжe дa пoмoгнe на тялото дa ce възcтaнoви cлeд тpeниpoвкa. Пoдoбpявa и предпазва oчнaтa фyнкция. Пpeдпaзвa oт пaтoгeни, силен aнтиoкcидaнт.
     Червено грозде – съдържа Витaмини А, B6, С, K, тиaмин, pибoфлaвин, ниaцин и фoлиeвa ĸиceлинa, ĸaлий, ĸaлций, мaгнeзий, фocфop и нaтpий, диетични фибри. Помага при нapyшeнo xpaнocмилaнe, запек, yмopa, бъбpeчни нapyшeния, пpeдoтвpaтявa oбpaзyвaнeтo нa ĸpъвни cъcиpeци.
     Цвекло – съдържа Витамини от група В, Витамин С, манган, калий, калций, фолиева киселина, желязо. Може да помогне за предотвратяване на сърдечно-съдови проблеми, ефективно е при възпалителни процеси в организма,  при анемия, помага за прочистване на токсините от тялото, пречиства кръвта, увеличава физическата издръжливост.
     Женшен – укрепва организма, стимулира имунната система, нaмaлявa пcиxичecĸия cтpec, пoнижaвa нивoтo нa ĸpъвнaтa зaxap, пpeдпaзвa oт paĸ, пoнижaвa xoлecтepoлa, повишава силата и издражливостта на организма и намалява умората, стимyлиpa мъжĸaтa ceĸcyaлнa фyнĸция.

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.

Препоръчителна дневна доза:

1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно

Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина.

Поръчай от ТУК

Flavon Premium Pack

Флавон Премиум пакета съдържа 3 продукта от тази серия. Продуктите могат да бъдат различни или едни и същи. Примери:

3 броя Flavon Joy

2 броя Flavon Green Plus + 1 брой Flavon Joy

– Flavon Green Plus + Flavon Max Plus + Flavon Joy

Поръчай от ТУК

За да получите този пакет е необходима регистрация. При направена поръчка аз ще се свържа с Вас, за да уточним подробностите по регистрацията и избора на продуктите. Или просто ми пишете предварително и аз ще Ви се обадя.

Можете да се обедините с приятели, близки или познати и да поръчате пакета, за да се възползвате от уникалната отстъпка!

Връзка към официален сайт ТУК

Flavon PЕАК Pack

Флавон Пийк пакета съдържа продукта от тази серия. Продуктите могат да бъдат различни или едни и същи. Примери:

– 2 броя Flavon Peak Veggie

– Flavon Peak Veggie + Flavon Peak Fruit

– Flavon Peak Future + Flavon Peak Fruit

Поръчай от ТУК

За да получите този пакет е необходима регистрация. При направена поръчка ще се свържа с Вас, за да уточним подробностите по регистрацията и избора на продуктите. Или просто ми пишете предварително и аз ще Ви се обадя.

Можете да се обедините с приятели, близки или познати и да поръчате пакета, за да се възползвате от уникалната отстъпка!

Връзка към официален сайт ТУК

Flavon Family Pack

Флавон Стартов пакет съдържа продукта от базовата серия. Продуктите могат да бъдат различни или едни и същи. Примери:

– 3 броя Flavon Kids + Flavon Green

– 2 броя Flavon Green + 2 броя Flavon Protect

– Flavon Green + Flavon Max + Flavon Kids + Flavon Protect

Ако поръчате четирите различни продукта покривате целия спектър от продукти за цялото семейство, от малките до големите. За да получите този пакет е необходима регистрация. При направена поръчка аз ще се свържа с Вас, за да уточним подробностите по регистрацията и избора на продуктите. Или просто ми пишете предварително и аз ще Ви се обад.

Можете да се обедините с приятели, близки или познати и да поръчате пакета, за да се възползвате от уникалната отстъпка!

Поръчай от ТУК

Връзка към официален сайт ТУК

Реклама

Един отговор на “FLAVON

 1. Pingback: КАКВО ПРАВИ ФЛАВОН ПРОДУКТИТЕ УНИКАЛНИ? | Да живееш мечтите си·

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s