КАКВО ПРАВИ ФЛАВОН ПРОДУКТИТЕ УНИКАЛНИ?

Общо ФЛАВОН използват 50 различни вида плодове и зеленчуци в техните продукти,

Лабораторни изследвания, проведени във водещата световна независима лаборатория Брунсуик, САЩ (Brunswick Laboratories, USA), доказват изключително високите T-ORAC стойности (капацитет на антиоксидантност) на техните продукти, които са най-високи в световен мащаб.

Без добавени консерванти, химикали, хранителни оцветители, изкуствени добавки и агенти.

Продуктите притежават уникална гелообразна консистенция, която осигурява висока биодостъпност /високо ниво на усвояване/ и висока бионаличност /висока концентрация в телесните клетки и тъкани/.

Всички съставки идват от редовно контролирани, надеждни доставчици, които ги доставят в съответствие с продуктовите спецификации и придружени от нужните сертификати.

2-3 лъжици, от който и да е продукт от гамата Flavon – независимо от сезона – Ви осигурява всички активни вещества на плодовете и зеленчуците, през всеки ден от годината.

Освен концентран сок от узрели на слънце плодове и зеленчуци, повечето продукти съдържат семена, кора и традиционни подправки, които гарантират възможно най-добрата синергия.

Уникалният и оригинален производствен процес гарантира запазването на високото съдържание на активните вещества.

ФЛАВОН притежава собствена фабрика и лаборатория, с които гарантират най-високо качество по всяко време.

Целият процес, от получаването на съставките, през контрола на качеството и производството, до пакетирането, е съсредоточен на една ръка разстояние.

ФЛАВОН продуктите са разработени с помощта на Проф. Д-р Золтан Диня (Prof. Dr. Zoltán Dinya). Техният научен съветник е член на унгарската и руската академии на науките и повече от 40 години се занимава с изследване на флавоноидите.

ФЛАВОН продуктите въплъщават научните постижения на световно-признатия лауреат на Нобеловата награда Albert Szent-Györgyi, който е пионер в изследването на флавоноидите.

ПЛОДОВИ ПРОДУКТИ

Пресните плодове са едни от най-богатите хранителни групи в природата. Плодовете са древен и основен източник на хранителни вещества и съдържат високо ниво на вода, витамини, ензими и минерали. Благодарение на факта, че са лесно смилаеми и осигуряват високи нива на фибри, плодовете са основно средство за изчистване, освежаване и детоксикация на човешкото тяло. Все повече изследвания доказват важната роля, която антиоксидантите играят в превенцията на възпалителните и раковите заболявания.

Продуктовата гама на Flavon осигурява активните вещества на пресните плодове под ефективна форма наречена синергична гелообразна консистенция. Нашите продукти представляват композиция от внимателно подбрани съставки, които предлагат на всеки възможност за ефективно и натурално обогатяване на дневната диета.

ЗЕЛЕНЧУКОВИ ПРОДУКТИ

Редовната консумация на зеленчуци е съществена част от здравословната диета. Научно доказано е, че дневната консумация на зеленчуци може да предотврати сърдечносъдови заболявания и значително да намали риска от рак. Зеленчуците се смятат за хранителни бомби, поради високите нива на витамини, минерали, антиоксиданти и фибри, които се съдържат в тях. Хранителните фибри, разтворими във вода, засищат глада и намаляват вероятността от затлъстяване.

Когато се приемат според препоръките ни, продуктите Flavon със своите полезни, висококачествени, внимателно подбрани съставки, подосигуряват препоръчителния дневен прием на плодове и зеленчуци, необходим за поддържането на здравословен и качествен живот.

ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ МАСЛА

Експертите по хранене все повече подчертават нуждата от натурални масла в диетата ни, които са богати на полиненаситени мастни киселини в правилни пропорции. Мазнините са също източник на енергия за нашето тяло. Полиненаситените мастни киселини – като студено-пресовани растителни масла и рибено масло – помагат за прочистването на кръвоносните съдове от остатъци, за намаляване нивото на холестерола и за поддържане на постоянно ниво на температура на тялото. Те са необходими за здравословната функция на мозъка, за изграждането на клетъчните мембрани и влияят на механизма на някои хормони. Студено-пресованите масла съдържат много жизненоважни мастни киселини, които могат да бъдат достъпни за организма само чрез храната. Най-важните мастни киселини са омега-3 и омега-6, които са важни не само като отделни компоненти, но и балансът между тях е значителен.

FLAVON Peak Fruit е маслен хомогенат, произведен чрез високо-скоростно разбъркване. Препоръчва се за всички възрастови групи, за всички, които се грижат за своето физическо и психическо състояние, защото съдържа широка гама от здравословни хранителни вещества. Успешно се комбинира с останалите Flavon продукти, леснен е за съхранение, транспортиране и употреба.

FLAVONПОКАЖИ МИ ПРОДУКТИТЕ

Flavon Peak Future

Flavon Peak Future е създаден за подрастващото поколение. Целевата група са деца и младежи, които са бъдещето за всички нас. Този продукт може да осигури подкрепа в най-важния етап от тяхното развитие и да помогне за изграждане на съзнание за здравословен начин на живот в това поколение. Съдържа голям брой съставки, които са изключително важни за ранното детско развитието. Ежедневна доза, навсякъде и по всяко време.

Vegan
Flavon Peak Veggie

Новият концептуален продукт Peak представлява модерна синергия от изключително полезни зеленчуци с високо съдържание на активни съставки и растителни масла, които са високо ценени от съвременната наука. Той има силен антиоксидантен ефект и е силно концентрирано съчетание от растителни сложни съставки, поддържащи имунната система. Продуктът е нов ключов стълб на здравословното планиране, хронологичното хранене и поддръжник на клетъчното ни здраве. Ежедневна доза, навсякъде, по всяко време и за всеки.

Vegan
Flavon Peak Fruit

Най-комплексен и иновативен продукт се произвежда на специална продуктова линия със специфична производствена технология. Уникална комбинация и важна за здравето синергия от полифеноли, флавоноиди и есенциални растителни масла, съдържащи ненаситени мастни киселини. Дневната доза е с вас навсякъде, по всяко време, за всеки.

Vegan
Flavon Max +

Предназначен за тези, за които грижата за здравето е приоритет, съобразно с начина им на живот. Можем да консумираме правилните антиоксиданти, витамини и минерали с тази натурална, висококачествена, подбрана, внимателно създадена и комплексна хранителна добавка.

Gluten Free
Vegan
Flavon Joy

Премиум продуктът Flavon Joy съдържа едно от древните натурални съкровища, плод от какаово дърво. Този продукт може да се консумира от деца до хора в напреднала възраст, от всеки, който жадува за вкусна и сладка здравословна добавка, която същевременно предлага уникален физиологичен и здравословен ефект. Flavon Joy не просто защитава здравето на нашия организъм, но и подсилва нашите ментални/интелектуални характеристики, умения да учим и усточивостта ни на стрес.

Gluten Free
Vegan
Flavon Green +

Зеленчуците са източник на фитохимични вещества, които не се срещат в плодовете, а са незаминими за оптималната функция на нашите клетки и органи, и за поддържането на здравословен и качествен начин на живот. Flavon Green + е създаден главно за тези, които консумират недостатъчни количества или ограничени видове зеленчуци – запазвайки уникалната гелообразна консистенция, която осигурява висока бионаличност.

Gluten Free
Vegan
Flavon Max

Животът през 21-ви век в условията на повишени нива на стрес, замърсена околна среда, пушене и дефицит на ценни хранителни вещества оказва изключително лошо въздействие върху нашето тяло и организъм. Нашето тяло има нужда от помощ, за да успее да преодолее тези негативни влияния. На база опит, вместо хапчета или прах, Ви предлагаме необходимите вещества за човешкото тяло, под формата на вкусен и лесен за употреба продукт.

Gluten Free
Vegan
Flavon Green

Всички знаем, че редовната консумация на зеленчуци има ползотворен ефект върху здравето ни, защото снабдява тялото ни с важни хранителни вещества, фибри и витамини. Flavon Green е революционен продукт, истинска иновация в консумацията на зеленчуци, която променя старите навици. Сега можем да покрием голяма часто от препоръчителния ни дневен прием на зеленчуци с една лъжичка Flavon Green.

Vegan
Flavon Protect

Добре балансираната диета е важна за всички възрасти. Тялото на човек на средна или пенсионна възраст вероятно е било изложено на вредни въздействия през годините. Важно е да се грижим за тялото си, да го защитаваме от вредни влияния и да си осигуряваме здравословен начин на живот. Flavon Protect може да бъде ключов за тази грижа и защита.

Gluten Free
Vegan
Flavon Kids

Подбрани са плодове, които съдържат нужните активни вещества за развитието на организма. Освен плодовете, използвани в традиционната медицина, този концентрат съдържа и витамини (C, B3, B5, B6, B2, B1, H, B12), важни за детския организъм, както и фолиева киселина. Тези витамини са от съществено значение по време на бременността, защото влияят на растежа на детето. Със своя вкус, аромат и консистенция, Flavon Kids доставя истинска наслада на децата.

Заявете любимите си продукти ТУК

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s