ИСКАШЕ МИ СЕ ДА ЗНАМ ЗА ТОВА!

„Защо още не знам за това?! Искаше ми се да знам за това когато бях на осемнадесет години или по-добре на четиринадесет години … и целият ми живот щеше да е различен! „

И жените и мъжете се оплакват от първите години на живота си и онова, през което са преминали. Това е грешен подход.
Ако наистина знаехте това, което сте научили на осемнадесет години, нямаше да имате мотивация да прилагате новото знание на практика. Защо? Защото мотивацията се ражда, като осъзнаваме разликата между това как се държим по принцип със себе си и как се държим с онези, чиито резултати ни харесват.

И ако знаехте за това на четиринайсет, по време на тийнейджърската си криза, напълно щяхте да обезцените знанието, защото това е периодът на отхвърляне на стандартите, идващи отвън.

Разбрахте за мен и холистичния подход, който ползвам във вашето най-правилно време! Повярвайте ми, Вселената ви каза това сега, защото в момента сте наистина готови да го чуете и приложите.

Защо? Защото хората правят грешки, когато са решили да се стремят към самоусъвършенстване самостоятелно.

Сега е модерно да се занимавате със саморазвитие. Има много училища, направления, има различни възможности: обучения, тренинги, уеб-семинари, консултации, групова терапия. Важно е обаче да се помни, че развитието трябва да бъде положително и да доведе до положителни резултати в живота. Това е главното по което да разберете дали този, на когото сте поверили живота си, наистина е добронамерен и искрен с вас.

И все пак понякога се правят грешки, които потъмняват процеса на подобрение и унищожават всички усилия, направени до момента.
Какво не си струва да се направи, когато започваме да се развиваме самостоятелно?

• Да мислим, че само като променим мисленето си, ще променим и живота си

Знанието не е целият ни живот, а само един аспект от него. Действия и емоции! Това е нещо, което не трябва да забравяте, когато получавате нова информация.

• Обвиняваме родителите си, семейството, приятелят/приятелка си, колегите си, клиентите си, общността си.

Родителите ни са най-доброто, което са станали в своята историческа епоха и в средата, в която са израснали. Обвиняването на родителите за провалите им е толкова глупаво, колкото самите обвинения в живота. По принцип пътят на обвиненията не води до нищо, както вече сте забелязали.

Партньорите ни са такива каквито са и те са основните отговорни за собствения си живот.

Ние сме тези от които зависи нашият собствен живот – колко успешни, удовлетворени, спокойни, радостни, щастливи, благоденстващи, проспериращи, здрави, красиви обичащи и обичани сме и ще бъдем! Как? Като се научим да приемаме, прощаваме, подкрепяме, споделяме и развиваме себе си като човека от мечтите ни.

И всичко започва с:

✔️правилната настройка на ума

✔️разбиране на емоциите и

✔️насочването им в правилната посока

правилното хранене точно сега.

За всеки изготвяме съвместно индивидуален негов план.

Как?

Ако ви е станало любопитно, в сайта ми http://IvaMiteva.com има изчерпателна информация.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s