ГЕНЕРАТОР

Генератор – най-разпространеният тип според системата на Хюман Дизайн – около 70% от популацията на Земята.

Генераторите са хора на действието. Те могат да бъдат естествено пълни с енергия и се нуждаят да изразходват мощния си вътрешен стремеж в някаква дейност. Те могат да се заемат с проекти с упоритост и решителност, набирайки инерция, докато напредват. На тях всички ние, останалите типове, дължим тази физическа реалност. Генераторите са строителите на всичко материално.

Най-мощната енергия на Генератора идва от техния Дефиниран Сакрален център. Тяхната сакрална енергия функционира само когато са свързани с това, което правят. Когато обичат това, което правят, те могат да бъдат всеотдайни и да устоят пред трудностите и препятствията.

Намирането на дейности, към които имат естествен ентусиазъм, вдъхновение и отклик, помага на тяхната сакрална сила да расте и да бъде изразена. Когато Генераторите намерят и се свържат със своите страсти, тяхната отдаденост довежда до майсторство, а майсторството води до успех и удовлетворение.

Когато Генераторите се ангажират с неща, които не харесват, тяхната сакрална енергия се прибира и те губят нейната огромна сила на енергичност и отдаденост. Може да се почувстват блокирани, гневни и разочаровани. Без здрави връзки препятствията могат да бъдат непреодолими и постигането на напредък става трудно.

Като майка Прожектор на дете Генератор мога да ви подскажа каква стратегия да прилагате в ежедневието си спрямо тях, така че и те да са удовлетворени и вие успели. Питайте за всичко детето си(или възрастния Генератор) за всичко. Въпросите следва да са просто сведени до два избора – ДА или НЕ. И изчакайте да откликне. Не ги притийскайте, не влизайте в личното им пространство защото ще съжалявате … и още как!

Ако сте Манифестор , тогава ги информирайте за това, което ще направите. И изчакайте да откликнат. За всичко.

Правенето на нещата, които обичат да правят, изглежда достатъчно просто, но има много външни влиятелни сили, които настояват за други приоритети. Те влияят на решенията. Да се ​​научат да намират и да отстояват това, което им се струва вярно, е пътуване през живота, което продължава до края му.

Ако сте Генератор или Манифестиращ Генератор и искате повече информация, включително практически решения на често срещани дилеми на вашия тип, моля, вземете своята безплатна диаграма и купете анализ.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s