ПРОЖЕКТОР

Прожектор – типът естествен енергиен водач

Прожекторите са естествено чувствителни към и осъзнават енергията на другите. Те могат да разпознаят природните дарби и способности на другите. Прожекторите имат уникална представа за начина, по който функционира животът. Чрез своята чувствителност и осъзнатост те могат да развият естествена мъдрост. Когато другите разпознаят, поканят и ценят това, което един Прожектор може да предложи, той може да стане мощен водач.

Прожекторите играят специална роля в отношенията. Получаването на признание е важно. Разпознаването, поканата и признанието създават рамка, в която Прожекторите да играят своята роля. Понякога Прожекторите се разпознават по това кои са, но могат да бъдат разпознати и по неща, които не са. Прожекторите имат отворен сакрален център. Сакралното представлява жизненост и сила за работа и посветеност; това е най-мощната енергийна система. С отворен сакрал, Прожекторите могат да бъдат погълнати от енергията на другите, което може да ги накара да бъдат по-трудолюбиви и енергични. Те не са създадени да работят усилено за продължителни периоди от време. Когато Прожекторите са погълнати от енергията на другите и работят по-усърдно от всички останали, те могат да привлекат вниманието и да получат признание за това. Този вид разпознаване може да засили един нездравословен цикъл. Енергията, която поемат от другите, е временна. Когато Прожекторите поемат трайни ангажименти, които изискват тази временна енергия, в крайна сметка те могат да страдат от изтощение и прегаряне, докато се опитват да спазят ангажиментите си. Хубаво е да бъдеш признат, но е важно да бъдеш признат за истински присъщи дарби.

Ако сте Прожектор и искате повече информация, включително практически решения на често срещани дилеми, свързани с проектора, моля, вземете своята безплатна диаграма и купете анализ.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s