Какво може да очаквате от това пътешествие?

#OanaКакво може да очаквате от това пътешествие към изследването на Мистерията на Женствеността:

  1. Ще се научите да се грижите за себе си на всички нива – енергийно, физически, ментално, емоционално и духовно.
  2. Ще научите набор от практики, упражнения и медитации, които идват от древното познание за това как жените могат да станат просветени, ако решат.
  3. Вие ще усетите дълбоко лечение и свобода от емоционалните заплитания на дълго-подтискани и задържани белези, травми и негативни модели, които сте задържал. Тези модели, травми и белзези са свързани с вашата личната сила, самоизразяването, сексуалността, женствеността, божествената мисия и даровете.
  4. Вие ще се докоснете до дълбоките слоеве на женствеността си и ще се научите как да насочвате потока на енергията си, за да имате по-добро здраве, повече виталност, красота и да сияете.
  5. Вие ще достигнете нови нива на плодовитост, които ще се проявят като забременяване или проявление на нови нива на изобилие в живота.
  6. Вие ще се научите как да изчистите отношенията си с мъжете и как да придобиете повече вътрешна сила в тези отношенията. Вие също ще научите как да позволите любовта и страстта да текат свободно. Мъжете ще ви се предадат и ще се доверят на силата във вас. Можете да сте готови за неочаквани промени в романтичния си живот.
  7. Вие ще изпитате как да обичате и да се грижите за себе си по един практичен и конкретен начин.
    Вие ще разберете божествените си дарове и ще се свържете с вашата Женска Същност, както и ще успеете да я изразите с всички.
  8. Вие ще се овластите като разберете и усетите, че принадлежите на мощно поле от свещени женски енергии, които от сега нататък винаги ще бъдат с вас.
  9. Вие ще се научите как да култивирате добродетелите: състрадание , доброта , безусловна любов; и като такива ще се превърне в съсъд на божествената благодат, която се изсипва на света

За да потвърдите Вашето участие, свържете се с #Ива Митева-Славчева

E-mail: ivamitevaslavcheva@gmail.com

SACRED MYSTERIES OF THE FEMININE във ФейсБук

Вашият коментар