ТАНТРА РЕЙКИ И ЗАЩИТАТА ОТ ЧУЖДО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

2-Osho-tantraКазват, че душата на непознатите е зад тъмна стена, но това не е така и за равностойните половинки – сродните души – защото техните енергийно-информационни полета са отворени един към друг, така че мъжът и жената се чувстват като себе си когато са заедно и поотделно.

Именно това ни прави две равноправни половинки – когато чувстваме и разбираме нашите партньори или избранници такива каквито са и точно както усещаме с любов, доверие и приемане себе си.

И на семинара Тантра РЕЙКИ  вие получавате практически техники, благодарение на които вие и вашия партньор ще се превърнете в истински завършени и равностойни половинки един за друг.

Разбира се иска се да сте готови за такава взаимна откритост. По пътя към такава откритост човек може да бъде спрян от страха, че е слаб и безпомощен в очите на жената. Жената може да бъде спряна от страха, че не е достатъчно красива и след едно такова преживяване вече няма да е мистерия за мъжа, а ще е отворена книга за него.

Всички тези страхове са ни наложени от социалните стереотипи и остарели морални норми. Тези същите стереотипи означават, че мъжът е Човек, който е господар в една връзка, а жената трябва да бъде само готвачка и слугиня. Същите тези стереотипи ни принуждават да раждаме деца не защото искаме и сме готови да бъдем родители, а защото е дошло времето.

Ако един мъж и една жена не могат да открият, приемат и уважават своята собствена уникалност и тази на другия, а следват сляпо социалните стандарти; ако един мъж и една жена изграждат отношенията си не със собствената си глава и сърце, а с мнението на някой друг, то това е пътят към пропастта и самотата. Докато хората не пораснат и не балансират ума и сърцата си, тогава няма Тантра в техните отношенията и нищо не може даа им помогне даа са щастливи заедно и поотделно.

Ето защо, Тантра е достъпна само за възрастни, които не живеят от ума и по волята на някой друг .

В семинара Тантра РЕЙКИ вие ще получите техники, с които можете да се чувствате като една цялостна уникална личност, способна самостоятелно да управлява живота си и да изграждате вашите взаимоотношения в баланс на ума и сърцето си.

Тантра включва не само пълна отвореност един към друг, но и взаимен обмен на енергия. И тук изниква един въпрос: какво ще стане, ако моят партньор ми предаде своя проблем (енергиен блокаж или разрушителна програма)?

Не, няма да ви предаде нищо! Тантрическите потоци се основават на вибрацията на безусловна божествена любов. С други думи – това е енергията на безусловната божествена любов, която ни дарява със сетивността и възможността да отключим вродената си способност да споделяме в нея своята енергия с нас самите и с енергията на нашата равностойна половинка. Истината е, че същността на енергията на божествената безусловна любов е и най-големият лечител! Енергията на безусловната божествена любов изчиства енергийните потоци, които обменяме с душата си и ги доставя в чист вид, съгласно с Божествения план за всеки един от нас, с който ние сме се съгласили преди да се родим в тези физически тела и в тази времево-пространствена Матрица.

В семинара Тантра РЕЙКИ  вие получавате техники, с които да се научите да чувствате, приемате и насочвате потоците безусловна божествена любов, които можете да използвате като лечебни както в отношенията си с половинката ви, така и във взаимоотношенията ви с хората като цяло.

Тантара РЕЙКИ – Лечение на сърцето, изцеление на живота, изцеление на съзнанието.

Запишете се за семинара за обучение и инициация в Първо ниво ТУК 

или

се свържете с мен ако имате въпроси:

Ива Митева-Славчева, Мастер РЕЙКИ и лайф коуч

ivamitevaslavcheva@gmail.com

Вашият коментар